Iza svakog sretnog čovjeka stoji njegova odluka da bude sretan.

Da bude sretan usprkos svim pritiscima i razočarenjima, sretan usprkos padovima i porazima.

To može samo ako vjeruje da život može biti dobar koliko god loših iskustava bilo u njemu, jer sva ona imaju razloge zašto su se našla na putu.

Iza svakog sretnog čovjeka stoji njegova odluka da sam piše svoju životnu priču ne dopuštajući drugima da mu govore što mora raditi i u što treba vjerovati.

Iza svakog sretnog čovjeka stoji njegova odluka da usreći drugoga znajući da će u sreći drugoga pronaći i svoju sreću.

Također iza njega stoji i odluka da se ne bavi tuđim životom, zabadajući nos što je tko učinio, zašto je to napravio, već jednostavno samo uživa u svome.

Iza svakog sretnog čovjeka stoji njegova odluka da vjeruje da dobro dolazi i onda kada je oko njega hrpa problema, te da tada samo treba biti dovoljno strpljiv i ne odustati.

Iza svakog sretnog čovjeka stoji njegova odluka kakav će mu biti svaki novi dan, jer dan ne ovisi o okolnosima i ljudima koji se nađu na našem putu već samo o nama i o onome što planiramo taj dan učiniti.

Iza svakog sretnog čovjeka stoji njegova odluka da se nikada ne prestane igrati shvaćajući život kao igru a ne kao borbu, shvaćajući život kao priliku da jedni druge volimo, a ne da se jedni s drugima uspoređujemo.

Iza svakog sretnog čovjeka stoji njegova odluka da prestane objašnjavati drugima tko je u pravu, a tko u krivu, i zašto čini to što čini, već da drugima jednostavno dade do znanja da prihvate stvari takve kakve jesu.

Na koncu iza svakog sretnog čovjeka stoji njegova odluka da napravi nešto što su drugi rekli da je nemoguće, upravo zato da im dokaže da u njegovoj glavi i u njegovim uvjerenjima nema granica.

Samo tako može sretno i ispunjeno živjeti svoj život.

Mario Žuvela / savjetnikuspjeha.com

25 BHAGAVAD GITA

BHAGAVAD-GITA

Dragulj svjetske književnosti - mudrost bez granica

Istina koju objavljuje je univerzalna i vječna, te je kroz tisućljeća nadahnjivala velike mislioce, teologe i filozofe istoka i zapada; Sokrata, Goethea, Schopenhauera, Einsteina, Junga i mnoge druge.
G.W.F. Hegel: “Bhagavad-gita je sposobna dati nam pravo shvaćanje univerzalnosti i uzvišenost religije.”
Albert Einstein: “Dok čitam Bhagavad-gitu, jedino pitanje koje mi se nameće jest kako je Bog stvorio svemir. Sve ostalo, suvišno je.”

926 stranica, tvrdi uvez, 16 slika u boji

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaZnanstveno dokazani učinci koje LJUBAV ima na vaš um i tijelo
Slijedeća objavaVaša mantra za 2018.: Ribe – “Čarobne stvari me čekaju”, Djevica – “Dižem svoj glas”!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here