Kad doneseš odluku iz straha, strah te dočeka. Isto tako i kad izabereš odluku iz ljubavi, mora te dočekati ljubav.

Jer u suštini postoje samo ta dva osnovna smjera. Ljubav i strah.
Ili nešto činimo iz ljubavi ili iz straha. Nema trećeg.

A ono što uneseš, to će te dočekati. Ne može biti drugačije, jer je to Univerzalni zakon. Energija čini svoje, slično privlači slično.

atma.hr – 52
I dok se boriš sa posljedicama, ponekad zaboraviš na uzrok. Ona vibracija na kojoj jesi, ta ti se vraća. Nema tu osude, dobrog ili lošeg. Samo frekvencija, energija, vibracija.
Dok se bojiš, na niskoj si vibraciji. I ona ti donosi još ljudi, okolnosti i događaja koji se poklapaju sa njom.
Međutim, dobra vijest je što to možeš promijeniti. Bilo kada odlučiti podići svoju energiju na višu razinu. I u skladu sa time, mijenjati će se svijet oko tebe.

Zato birajte mudro, birajte hrabro. Birajte iz pozicije intuicije, duše i Višeg Ja. Birajte donositi odluke koje bi donijela osoba koja voli i poštuje sebe, koja zna Tko je i koliko vrijedi. I koja ne pristaje na manje.
Birajte punim srcem, iz onog osjećaja kad jednostavno Znate da je to najbolja moguća odluka koju možete donijeti. I kad ne možete zamisliti da tako ne postupite.
Birajte svjesno i ne dozvolite ničemu izvanjskom da vas osujeti.
Vjerujte sebi, svojoj Intuiciji jer vi najbolje znate što je za vas najbolje. Po osjećaju to znate i nedajte nikome sa vas razuvjeri. Jer samo vi živite sami sa sobom 24 sata na dan, ostali su tek suputnici…

atma.hr – 52
Ne činite odluke iz bojazni, jer će vam ona biti za petama.
Već donosite odluke sa više razine, sa Vjerom i nadom, iznad svega vjerujući svom unutrašnjem glasu. I ne opravdavajte se nikome. Samo koračajte dalje. Vođeni mudrošću pratite Taj osjećaj. Osluškujte nečujno i budite sami svoj najbolji vodič. Koji je vođen sa Više razine.
I onda nema straha.
Samo Vjera.
Da se sve putem događa za vaše najveće dobro.
I da će se sve posložiti najbolje za vas.

Jer hoće. ❤️

Iva Bradarić

WEB – Sunčana strana života
Facebook – Sunčana strana života

banner za knjige osho strah
Prethodna objavaPripazi kako dotičeš ljude, neki su jako krhki!
Slijedeća objavaKako se povezati sa božanskom prisutnošću u nama
Avatar photo
Ja sam samo Iva. Nije bitno moje porijeklo, zanimanje ili radno iskustvo. Već poruka koju vam prenosim, a nastala je kao rezultat prolaska kroz razna životna iskustva koja su naše lekcije i čine nas jačima. Mudrijima. Naravno, ako im to dozvolimo i prepustimo im se, te dopustimo Životu da izvuče ono najbolje iz nas. Uz sve to, tu je dugogodišnji rad na sebi uz mnoštvo knjiga, seminara i radionica. Želim da vam moje iskustvo pomogne na vašem putu. Da vam otvori vidike, olakša boli i osvjetli put. I ako će se ijedan od vas zbog mojih riječi osjećati bolje, moja misija je ispunjena. Sa ljubavlju i radošću sam tu za vas.