Jučer sam prolazila pored jednog, meni posebnog mjesta. Jedne ograde pored mora na koju sam se tako često znala nasloniti i razmišljati. Sabirati misli, a često ih i otpuštati… Znala sam doći kroz lijepe i manje lijepe trenutke. Ali uvijek me nekako sve vuklo tu.

atma.hr – 61
I sjećam se jednom kada sam bila pred velikom, prijelomnom odlukom. I kako sam došla, možda više pobjegla na tren od cijele moje situacije. Pa onako rastresena pokušavala pročistiti misli i srce…

I tako naslonjena na ogradu gledala u more, valove koji su se ljuljuškali pod suncem i nježno dodirivali obalu… Usklađivala sebe sa ritmom tih valova i upijala trenutak…

A onda sam nekako spontano podigla pogled i pogledala u stranu. I tu, na drugom kraju ograde, nekoliko desetaka metara od mene stajao je jedan stari čovjek. U poprilično poodmaklim godinama.

I isto tako kao i ja bio naslonjen na ogradu i gledao u more…

I onda, u tom trenu, brzinom munje doletjela mi je misao! Nekako kao da sam vidjela neku buduću sebe, daleko puno godina unaprijed.

atma.hr – 61
I zapitala se: O čemu će neka buduća ja u tim njegovim godinama razmišljati? Kako će se osjećati?

Hoću li gledati ovo isto more misleći kako sam promašila poantu života ili ću ovdje doći ispunjena i radosna jer sam proživila svoj život onako kako sam htjela?

Uffff kakav je to trenutak bio! Kakva spoznaja poslana s neba! Kakvo otriježnjenje u trenutku!

I iznad svega osvješćivanje da ono što ću odlučiti sada, pa sutra, pa prekosutra će utjecati na to kako ću se osjećati u budućnosti. U toj jednoj dalekoj budućnosti, kada budem u godinama tog čovjeka.

Nevjerovatan trenutak zaista! Jedan od onih koji mijenjaju smjer života. Toliko da se zapitaš da li taj čovjek uopće postoji ili je poslan iz samog Neba kao Znak… Putokaz samo za tebe ka promjeni koju trebaš iskusiti.

I ispunio je svoju svrhu. Zato sam mu zauvijek zahvalna. Jer sada živim onako kako želim.
I znam da jednom, u tim godinama srce će mi biti prepuno divnih uspomena! I biti ću ponosna, ispunjena i sretna što sam odabrala živjeti život prema svojim pravilima! ♥️

Napisala: Iva Bradarić

https://suncanastrana.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Sun%C4%8Dana-strana-%C5%BEivota-947580778669963/

96 POZITIVAN PLANER

POZITIVAN planer za Vidljiv REZULTAT za 2021. godinu!

mini 3

Novo izdanje za 2021.g. nadopunjeno novim alatom, afirmacijama i pozitivom

Pozitivan planer za vidljiv rezultat jedinstveni je i personalizirani planer koji potiče emocionalnu inteligenciju, mijenja navike i upućuje na nove uvide i rješenja.

Uputit će vas kako uspješno zadati cilj, postaviti strategiju, a držat će vas budnim na dnevnoj bazi za nove prilike i izazove ako se budete držali uputa. Omogućava uz korištenje ponuđenih alata ostvariti zadane ciljeve i postići rezultate kako bi postali sretnija, zdravija i uspješnija osoba.

Cijena: 129 kn - Kupi ovdje