Kao da je jedan sasvim običan čovjek, a ne možda i najpoznatiji glumac današnjice!

atma.hr – 78
Glumac Keanu Reeves je stekao neke neočekivane nove prijatelje nakon što je avion u kojem se nalazio morao izvršiti hitno slijetanje ovog vikenda.

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice je putovao iz San Francisca u Burbank u Los Angelesu, kada je avion u kojem se nalazio bio prisiljen neočekivano sletjeti u Bakersfield.

U video snimkama koje su snimili njegovi suputnici, Reeves je viđen kako preuzima inicijativu na revidiranju narednih putnih planova, a na kraju se i ukrcao u autobus s drugim putnicima – jer je u tom trenutku vožnja za Los Angeles bila brža od letenja.

atma.hr – 39

Neki od video snimaka putnika pokazuju da je za vrijeme vožnje autobusom, Reeves šaljivo čitao zabavne činjenice o Bakersfieldu svojim suputnicima, prije nego što je na You tube pustio i glazbu koja je porijeklom iz Bakersfielda (country glazba koja je nastala 1950-ih u tom poljoprivrednom gradu).

Kasnije, nakon što su stigli na svoje odredište, Reeves je uočen kako s ostalim putnicima odlazi u jedan obližnji fast food, kao da je jedan od njih – sasvim običan čovjek, a ne jedan od najpoznatijih svjetskih glumaca!

Jedna stvar je sigurna nakon ovog veselog putovanja: ako tražite prijatelja za putovanje, Keanu Reeves bi trebao biti na vrhu vaše (i naše) liste!

stil.kurir

atma.hr – 78