Kao da je jedan sasvim običan čovjek, a ne možda i najpoznatiji glumac današnjice!

atma.hr – 78
Glumac Keanu Reeves je stekao neke neočekivane nove prijatelje nakon što je avion u kojem se nalazio morao izvršiti hitno slijetanje ovog vikenda.

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice je putovao iz San Francisca u Burbank u Los Angelesu, kada je avion u kojem se nalazio bio prisiljen neočekivano sletjeti u Bakersfield.

U video snimkama koje su snimili njegovi suputnici, Reeves je viđen kako preuzima inicijativu na revidiranju narednih putnih planova, a na kraju se i ukrcao u autobus s drugim putnicima – jer je u tom trenutku vožnja za Los Angeles bila brža od letenja.

atma.hr – 39

Neki od video snimaka putnika pokazuju da je za vrijeme vožnje autobusom, Reeves šaljivo čitao zabavne činjenice o Bakersfieldu svojim suputnicima, prije nego što je na You tube pustio i glazbu koja je porijeklom iz Bakersfielda (country glazba koja je nastala 1950-ih u tom poljoprivrednom gradu).

Kasnije, nakon što su stigli na svoje odredište, Reeves je uočen kako s ostalim putnicima odlazi u jedan obližnji fast food, kao da je jedan od njih – sasvim običan čovjek, a ne jedan od najpoznatijih svjetskih glumaca!

Jedna stvar je sigurna nakon ovog veselog putovanja: ako tražite prijatelja za putovanje, Keanu Reeves bi trebao biti na vrhu vaše (i naše) liste!

stil.kurir

atma.hr – 78
1 KOMENTAR

  1. Ljudi moji, ovaj clanak kao da je napisao neki 8-godisnjak. “Keanu Reevs je vidjen kako s ostalim putnicima odlazi u jedan obliznji fast food kao da je jedan od njih – sasvim obican covjek..”
    Citam, i ne vjerujem. Sto je, i tko je, Keanu Reevs.? Osim sto je glumac..?! Sto su glumci.? Glumci su IZMISLJENE VELICINE OD STRANE MEDIJA KAKO BI SE MASE MOGLE ZABAVLJATI I SKRETATI IM PAZNJA SA SVAKODNEVNIH PROBLEMA tipa chemtraillsa, zive u cjepivima, otrovima u hrani, gmo.u, ratovima radi “utjerivanja demokracije”, i svim ostalim problemima kojima nas svjetski vladari – psihopati ubijaju na dnevnoj razini.
    Ne znam kako si dobio(la) posao na Atmi, trebao(la) bi svoje nebuloze pisati u Gloriji, Vecernjaku, Jutarnjem, Indexu i/ili na 24sata.
    A mozda ni Atma nije ono sto se cinilo da je…