Kao da je jedan sasvim običan čovjek, a ne možda i najpoznatiji glumac današnjice!

Uvijek govori dobro o drugima…
Glumac Keanu Reeves je stekao neke neočekivane nove prijatelje nakon što je avion u kojem se nalazio morao izvršiti hitno slijetanje ovog vikenda.

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice je putovao iz San Francisca u Burbank u Los Angelesu, kada je avion u kojem se nalazio bio prisiljen neočekivano sletjeti u Bakersfield.

U video snimkama koje su snimili njegovi suputnici, Reeves je viđen kako preuzima inicijativu na revidiranju narednih putnih planova, a na kraju se i ukrcao u autobus s drugim putnicima – jer je u tom trenutku vožnja za Los Angeles bila brža od letenja.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Neki od video snimaka putnika pokazuju da je za vrijeme vožnje autobusom, Reeves šaljivo čitao zabavne činjenice o Bakersfieldu svojim suputnicima, prije nego što je na You tube pustio i glazbu koja je porijeklom iz Bakersfielda (country glazba koja je nastala 1950-ih u tom poljoprivrednom gradu).

Kasnije, nakon što su stigli na svoje odredište, Reeves je uočen kako s ostalim putnicima odlazi u jedan obližnji fast food, kao da je jedan od njih – sasvim običan čovjek, a ne jedan od najpoznatijih svjetskih glumaca!

Jedna stvar je sigurna nakon ovog veselog putovanja: ako tražite prijatelja za putovanje, Keanu Reeves bi trebao biti na vrhu vaše (i naše) liste!

stil.kurir

Uvijek govori dobro o drugima…
1 KOMENTAR

  1. Ljudi moji, ovaj clanak kao da je napisao neki 8-godisnjak. “Keanu Reevs je vidjen kako s ostalim putnicima odlazi u jedan obliznji fast food kao da je jedan od njih – sasvim obican covjek..”
    Citam, i ne vjerujem. Sto je, i tko je, Keanu Reevs.? Osim sto je glumac..?! Sto su glumci.? Glumci su IZMISLJENE VELICINE OD STRANE MEDIJA KAKO BI SE MASE MOGLE ZABAVLJATI I SKRETATI IM PAZNJA SA SVAKODNEVNIH PROBLEMA tipa chemtraillsa, zive u cjepivima, otrovima u hrani, gmo.u, ratovima radi “utjerivanja demokracije”, i svim ostalim problemima kojima nas svjetski vladari – psihopati ubijaju na dnevnoj razini.
    Ne znam kako si dobio(la) posao na Atmi, trebao(la) bi svoje nebuloze pisati u Gloriji, Vecernjaku, Jutarnjem, Indexu i/ili na 24sata.
    A mozda ni Atma nije ono sto se cinilo da je…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.