Foto: pixabay.com

Jedan od najvažnijih i najmoćnijih načina preko kojeg možemo služiti druge je da molimo za njih. Paramahamsa Yogananda je dao nekoliko molitvi za iscjeljenje na daljinu, uključujući ovo koja slijedi.

atma.hr – 78
Pripremi sebe da postaneš prijemčiv instrument božje iscjeliteljske energije kroz tebe. Počni s unutarnjom molitvom, dubokim disanjem i meditacijom.

Smiri svoj um i zamoli Boga neka bude Njegova volja. Osjeti njegovu prisutnost u sebi kao izvor sveiscjeljujuće energije i vizualiziraj što je moguće jasnije osobu koja prima blagoslov.

Kada se izgovara iscjeljujuća molitva, najbolje je to učiniti bez vezanosti za rezultate. Moli da Božja volja, a ne tvoja, bude uslišana, tako da ta duša dobije snagu, energiju i božansko svjetlo koje će upotrijebiti u skladu s Božjom voljom.

Svjetlo će samo usmjeriti proces iscjeljenja na najbolji mogući način.

Znanstvena istraživanja pri nekoliko velikih bolnica pokazuju da je za pacijente za koje se svjesno moli, oporavak mnogo brži i općenito im je zdravstveno stanje mnogo bolje nego kod onih koji ne primaju dobrobiti molitve.

Healing Prayer Circle dobiva mnoga pisma koja upućuju na značajan fizički oporavak, kao i mentalna i duhovna iscjeljenja.

atma.hr – 39

Skraćena tehnika iscjeljenja molitvom

Mentalno obavij osobu koja treba iscjeljenje Božanskim svjetlom i pomoli se:

„Božanska Majko, Ti si sveprisutna, Ti se nalaziš u svoj Svojoj djeci. Očituj Svoju iscjeljujuću energiju, svjetlo i radost u njenom (njegovom) tijelu, umu i duši.“

Energiziraj iscjeljujuću energiju sa svojim rukama tako da trljaš brzo dlan o dlan. Tada podigni svoje ruke, dlanove okrenute prema naprijed i pjevaj „OM“ najmanje tri puta i za to se vrijeme mentalno koncentriraj na tu osobu. Usmjeri Božansko iscjeljujuće svjetlo i energiju kroz sebe. Ponavljaj to dnevno ili češće, ako je moguće.

Potpuna tehnika

1) Sjedni uspravno. Nježno napni i opusti svoje cijelo tijelo. Smiri svoj um.

2) Dodirni medolu oblongatu (vrh kičmenog stupa, gdje se vrat spaja s glavom) s jednom rukom i dodirni točku između obrva s drugom, tako da ti sebude lakše koncentrirati na ova dva energetska centra.

3) Vizualiziraj kozmičku energiju kako okružuje i ulazi u tvoje tijelo kroz medolu i šiklja kroz kičmu.

atma.hr – 754) Napni i opusti svoje ruke i šake nekoliko puta, osjećajući životnu energiju koja struji iz medole kroz kičmu prema rukama.

5) Jako trljaj svoju golu lijevu ruku s dlanom desne ruke, penjući se i spuštajući nekoliko puta po cijeloj ruci i to brzo. Učini to isto s desnom rukom, dlanom lijeve ruke.

6) Opusti svoje ruke. Nastavi vizualizirati i svjesno usmjeravati kozmičku energiju kako se spušta iz medole kroz ruke i tvoje dlanove.

7) Sa zatvorenim očima, brzo, ali nježno trljaj svoje dlanove jedan o drugi do dvadeset puta, magnetizirajući svoje ruke s iscjeljujućom energijom.

8) Podigni svoje ruke ispred sebe, dlanovi prema naprijed i mentalno usmjeri energiju kroz medulu, dolje prema kičmi te kroz ruke i prema osobi kojoj treba pomoć. Polako spuštaj i podiži ruke kao da šalješ energiju gore i dolje preko cijelog tijela osobi za koju moliš.

atma.hr – 39

9) Nastavi vizualizirati tu osobu i mentalno uputi njenoj duši slijedeću afirmaciju: „Ti si zdrava, jer Bog je u tebi“ ili „Ti si dobro, jer Bog je u tebi“.

10) Učini ovo u tihom prostoru, 5 do 15 minuta za svaku osobu kojoj moliš.

11) Završi sjedeći mirno u Božanskom svjetlu i radosti. Sjeti se da je kanal uvijek blagoslovljen onim što struji kroz njega!

yoganandineyogatehnike.blogspot.com

78 ISCJELITELJSKE RUKE

ISCJELITELJSKE RUKE

Sve o liječenju kroz ljudsko energetsko polje

Jasnoćom fizičarke i strašću nadarene iscjeliteljice s dvadesetgodišnjim profesionalnim iskustvom, koje je radila s 10 000 pacijenata i učenika, Barbara Brennan daje prvu dubinsku studiju ljudskoga energetskoga polja svima koji teže sreći, zdravlju i svom punom potencijalu.

Naša fizička tijela postoje unutar šireg “tijela”, ljudskoga energetskoga polja ili aure, medija kroz koji stvaramo naše iskustvo stvarnosti, uključujući zdravlje i bolest. Upravo to energetsko polje daje nam snagu da se i sami izliječimo. To energetsko tijelo – tek nedavno potvrđeno od strane znanstvenika, ali dugo znano iscjeliteljima i misticima – početna je točka svih bolesti. Knjiga “Iscjeliteljske ruke” vaš je vodič u novu cjelovitost.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here