Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Jedan od najvažnijih i najmoćnijih načina preko kojeg možemo služiti druge je da molimo za njih. Paramahamsa Yogananda je dao nekoliko molitvi za iscjeljenje na daljinu, uključujući ovo koja slijedi.

Pripremi sebe da postaneš prijemčiv instrument božje iscjeliteljske energije kroz tebe. Počni s unutarnjom molitvom, dubokim disanjem i meditacijom.

Smiri svoj um i zamoli Boga neka bude Njegova volja. Osjeti njegovu prisutnost u sebi kao izvor sveiscjeljujuće energije i vizualiziraj što je moguće jasnije osobu koja prima blagoslov.

Kada se izgovara iscjeljujuća molitva, najbolje je to učiniti bez vezanosti za rezultate. Moli da Božja volja, a ne tvoja, bude uslišana, tako da ta duša dobije snagu, energiju i božansko svjetlo koje će upotrijebiti u skladu s Božjom voljom.

Svjetlo će samo usmjeriti proces iscjeljenja na najbolji mogući način.

Znanstvena istraživanja pri nekoliko velikih bolnica pokazuju da je za pacijente za koje se svjesno moli, oporavak mnogo brži i općenito im je zdravstveno stanje mnogo bolje nego kod onih koji ne primaju dobrobiti molitve.

Healing Prayer Circle dobiva mnoga pisma koja upućuju na značajan fizički oporavak, kao i mentalna i duhovna iscjeljenja.

Skraćena tehnika iscjeljenja molitvom

Mentalno obavij osobu koja treba iscjeljenje Božanskim svjetlom i pomoli se:

„Božanska Majko, Ti si sveprisutna, Ti se nalaziš u svoj Svojoj djeci. Očituj Svoju iscjeljujuću energiju, svjetlo i radost u njenom (njegovom) tijelu, umu i duši.“

Energiziraj iscjeljujuću energiju sa svojim rukama tako da trljaš brzo dlan o dlan. Tada podigni svoje ruke, dlanove okrenute prema naprijed i pjevaj „OM“ najmanje tri puta i za to se vrijeme mentalno koncentriraj na tu osobu. Usmjeri Božansko iscjeljujuće svjetlo i energiju kroz sebe. Ponavljaj to dnevno ili češće, ako je moguće.

Potpuna tehnika

1) Sjedni uspravno. Nježno napni i opusti svoje cijelo tijelo. Smiri svoj um.

2) Dodirni medolu oblongatu (vrh kičmenog stupa, gdje se vrat spaja s glavom) s jednom rukom i dodirni točku između obrva s drugom, tako da ti sebude lakše koncentrirati na ova dva energetska centra.

3) Vizualiziraj kozmičku energiju kako okružuje i ulazi u tvoje tijelo kroz medolu i šiklja kroz kičmu.

4) Napni i opusti svoje ruke i šake nekoliko puta, osjećajući životnu energiju koja struji iz medole kroz kičmu prema rukama.

5) Jako trljaj svoju golu lijevu ruku s dlanom desne ruke, penjući se i spuštajući nekoliko puta po cijeloj ruci i to brzo. Učini to isto s desnom rukom, dlanom lijeve ruke.

6) Opusti svoje ruke. Nastavi vizualizirati i svjesno usmjeravati kozmičku energiju kako se spušta iz medole kroz ruke i tvoje dlanove.

7) Sa zatvorenim očima, brzo, ali nježno trljaj svoje dlanove jedan o drugi do dvadeset puta, magnetizirajući svoje ruke s iscjeljujućom energijom.

8) Podigni svoje ruke ispred sebe, dlanovi prema naprijed i mentalno usmjeri energiju kroz medulu, dolje prema kičmi te kroz ruke i prema osobi kojoj treba pomoć. Polako spuštaj i podiži ruke kao da šalješ energiju gore i dolje preko cijelog tijela osobi za koju moliš.

9) Nastavi vizualizirati tu osobu i mentalno uputi njenoj duši slijedeću afirmaciju: „Ti si zdrava, jer Bog je u tebi“ ili „Ti si dobro, jer Bog je u tebi“.

10) Učini ovo u tihom prostoru, 5 do 15 minuta za svaku osobu kojoj moliš.

11) Završi sjedeći mirno u Božanskom svjetlu i radosti. Sjeti se da je kanal uvijek blagoslovljen onim što struji kroz njega!

yoganandineyogatehnike.blogspot.com

Otvorite srčanu čakru, rasplamsajte ljubav!

Artwork by Daniel B. Holeman

Pregled vaše energije na daljinu i balansiranje čakri.
Savjeti za istinski oporavak ljubavne veze.
Očitanje energije vašeg trenutnog ili bivšeg partnera, odnosno bilo koje osobe kroz vašu energiju.
Spoznajte što vaš partner misli i osjeća te kakve bi akcije u budućnosti mogao poduzeti.

Imate pitanja o vezi, nedoumice i probleme u životu?

  • Kako pronaći i privući srodnu dušu?
  • Mogu li spasiti vezu?
  • Mogu li vratiti bivšu ljubav?
  • Zašto ne mogu pronaći partnera?
  • Je li ta osoba vrijedna moje ljubavi?
  • Je li mi partner vjeran?

Brama – Vaš osobni savjetnik za odnose

Dugogodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti.
Uža specijalnost: Rad sa srčanom čakrom, povezivanje na daljinu, ljubav i oporavak veza, karma, vedska duhovnost
*certifikat HeartMath Institute mentor

Nazovi 060 600-303

Cijena poziva za Hrvatsku 6,99 kn po minuti za poziv s fiksne linije / 8,41 kn po minuti (PDV uključen) za mobilne uređaje (razgovor se naplaćuje po sekundama)

Nazvati od 08:00-24:00

Prethodna objavaDanas je prvi dan ljeta: Donosimo vam zanimljivosti o ljetnom solsticiju
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 22.06.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.