Foto: pixabay.com

Zašto neki ljudi uvijek imaju sreće u ljubavi dok drugi privlače negativna ljubavna iskustva jedno za drugim? Je li to samo slučajnost? Iz perspektive reinkarnacije i karme ne postoji slučajnost; sve se događa s razlogom. Doživljavamo ljubavnu sreću ili nesreću zbog naše ljubavne karme.

atma.hr – 78
Što je ljubavna karma?

To je rezultat nečijih postupaka u prošlosti, iz ovog života i iz prošlih života, bez obzira da li ih se osoba sjeća ili vjeruje u prošle živote.

Netko s dobrom ljubavnom karmom možda je u prošlim životima u odnose ulazio s integritetom, ljubavi i suosjećanjem. Netko s lošom ljubavnom karmom možda je u prošlosti djelovao nepošteno, sebično, ljubomorno ili pohlepno.

No, prije nego što se osjetite krivima za bilo koju lošu ljubavnu karmu, važno je shvatiti da smo svi mi bili dobri i loši u prošlim životima. Naime, moguće je imati lošu ljubavnu karmu zbog krivnje ili ljutnje iako nismo učinili ništa loše.

Je li moguće prevladati lošu ljubavnu karmu?

Da, otkrivanjem i otpuštanjem korijenskog uzroka, bez obzira da li se to dogodilo prošli tjedan ili prije 2000 godina. To će vam pomoći da steknete svijest i razumijevanje, što će dovesti do oprosta; ključ otpuštanja prošlosti.

Pretvorite svoju lošu ljubavnu sreću u sretniji ljubavni život (i postignite druge osobne ciljeve) u ova tri koraka:

atma.hr – 52
1. Otkrijte svoje blokade i oslobodite ih se.

Jedan od najučinkovitijih načina otkrivanja i otpuštanja korijenskog uzroka bilo kakve nesreće je meditacija i/ili regresija prošlih života.

Djeluje čak i onima koji ne vjeruju u reinkarnaciju.

Jednostavno usmjeravanjem pažnje, bilo da je stvarno ili simbolički, na davno zaboravljene karmičke razloge za bilo kakvu neostvarenu ljubav ili životno iskustvo, može biti dovoljno da prekine negativan obrazac zauvijek.

2. Oprostite sebi i svima drugima koji su uključeni u korijenski uzrok.

Kada oprostite drugima – to je za vašu dobrobit; zakon karme nikome ne dopušta da prođe nekažnjeno.

Krivnja ili ljutnja, koje nismo uvijek svjesni, sabotira naše ljubavne živote.

3. Djelujte na pravi način u odgovarajuće vrijeme.

Saznajte kako pratiti svoje osobne ljubavne cikluse. Cijeli naš ljubavni život slijedi predvidljive cikluse koji mogu točno biti opisani metafizičkim znanostima numeričke analize, koja ne uzrokuje cikluse, ali je jednostavno njihov simbol.

Ta svijest može vam pomoći da budete spremni i zaskočite valove prilika umjesto da se utopite u njima.

Kada steknete više svijesti o sebi i svojim odnosima, biti ćete u mogućnosti da živite i reagirate s manje straha i više ljubavi, napravite bolji izbor u ljubavi i životu, organizirate svoje napore prema sretnom i skladnom ljubavnom životu i na kraju živite ljubavni život kojemu ste se samo mogli nadati do sada.]

atma.hr – 78
Većina nas se usredotoči na fizičke, mentalne i emocionalne aspekte odnosa, ali malo nas zna kako istražiti i popraviti duhovnu stranu. Ovaj nedostatak svijesti i ravnoteže dovodi do očekivanja koja stvaraju bol u srcu i nesklad.

Možete sami poboljšati svoj ljubavni život i svi odgovori su stvarno unutar vas.

Regresija prošlih života i meditacija će vam omogućiti da steknete svijest i ravnotežu koja će vam pomoći da otpustite nepotrebno i zaželjeti sretan novi početak.

healing.about.com