Foto: pixabay.com

Vage, koliko god šarmantne bile, u trenutcima emocionalnog nezadovoljstva počinju pokazivati ​​neobičnu hladnoću i neosjetljivost na sve vaše probleme. Djevica može izraziti svoje nezadovoljstvo tako što će davati sarkastične komentare o vašem izgledu ili ponašanju.

atma.hr – 78
Ovan: Strast mu blijedi

Ako ste, u vezi s Ovnom, a primijetili ste da vas je prestao gledati s onom vatrom u očima s kojom vas je prije gledao, ovo bi trebao biti prvi signal upozorenja.

Blijeđenje strasti u konačnici vodi do prekida odnosa s predstavnicima ovog znaka.

Bik: Više vas ne grli

Kada je zaljubljen, Bik osjeća potrebu da cijelo vrijeme dodiruje voljenu osobu, da je uzme za ruku, odnosno da osjeti njenu prisutnost cijelim tijelom. Nestanak nježnih dodira može biti znak gubitka interesa za vas.

Ako vas je Bik prestao zvati simpatičnim nadimcima i sada vas zove strogo po imenu, možda njegovi osjećaji blijede.

Blizanci: Prestanak komunikacije

Ako se Blizanac prestao smiješiti, to znači da u vašoj vezi očito nešto nije u redu.

Ako izgubi interes za svog partnera, iz druželjubive, slatke i vesele osobe, predstavnici ovog znaka pretvaraju se u arogantne nepristojne ljude.

atma.hr – 39

Rak: Izluđuje vas

Predstavnici ovog znaka rijetko prvi napuštaju vezu, jer smatraju da je svaka njihova ljubav nešto unaprijed određeno. Shvatit ćete da je vaša veza u krizi kada primijetite da Rak čini sve po vlastitoj slobodnoj volji.

U ovom će vas slučaju doslovno izluđivati. Prepirat će se oko svake sitnice ili će se izolirati u sebi i pasti u blagu depresiju.

Leo: Pretvaranje u diktatora

Lav u kriznom razdoblju postaje pravi diktator, njegovi zahtjevi se povećavaju i on vam praktički ne daje ništa zauzvrat.

Počinje pokazivati ​​tvrdoglavost i većinu svog vremena provodi izvan kuće.

Djevica: Žali se

Ako se Djevica počela stalno žaliti na loše zdravlje, bolove u trbuhu ili migrenu, vrijedno je razumjeti da to ne radi tako lako. Na taj način pokušava vam prenijeti ono što ne može reći riječima.

Ovo su prvi znakovi da je vaš savez puknuo. Ona može izraziti svoje nezadovoljstvo tako što će davati sarkastične komentare o vašem izgledu ili ponašanju.

atma.hr – 75
Vaga: Postaje ravnodušna na vaše probleme

Vaga ne podnosi usamljenost i oni prirodno prelazi iz jednog u drugi odnos. Ako vidite da se potpuno prestala brinuti o tome kako vam izgleda, onda stvarno gubi interes za vas.

Osim toga, Vage, koliko god šarmantne bile, u trenutcima emocionalnog nezadovoljstva počinju pokazivati ​​neobičnu hladnoću i neosjetljivost na sve vaše probleme.

Škorpion: Gubi intimno zanimanje

Nikada ne vrijeđajte Škorpiona, jer ćete se u protivnom morati uvjeriti u istinitost izreke vlastitim primjerom: “Osveta je jelo koje se poslužuje hladno”. Manjak intimnosti znak je koji bi vas trebao upozoriti u vezi s predstavnikom ovog znaka.

Osim toga, Škorpion, će vas optuživati za razne stvari, a razlog toga je njegova nesigurnost u svoje i vaše osjećaje.

Strijelac: Osjetljiv je na nedostatak slobode

Ni u kojem slučaju ne dovodite u pitanje iskrenost Strijelca. Ima zadivljujući šarm, voli flertovati, ali to ne znači da vas obmanjuje.

Upravo predstavnici ovog znaka vole mentalne igre. Ne lišavajte Strijelca slobode, inače riskirate da ga potpuno izgubite.

atma.hr – 78
Jarac: Oči mu postaju hladne

Ako vas predstavnik ovog znaka krivi za razne stvari, ako se počne distancirati od vas i odbije sve vaše ponude, znajte da je nezadovoljan.

On to nikada neće otvoreno reći, ali vi ćete shvatiti sve iz njegovog hladnog pogleda.

Vodenjak: Odlazi bez objašnjenja

Na primjer, ovdje je situacija: imate divan odnos, sve je jednostavno savršeno, ali odjednom vaš partner Vodenjak, čini se, bez razloga skuplja stvari i odlazi od kuće.

To će se sigurno dogoditi ako je vaša veza u krizi.

Ribe: Zatvaranje u sebe

Kad ih nešto počne uznemiravati, Ribe se zatvaraju u sebe i uglavnom se povlače iz vašeg svijeta. Svoje nezadovoljstvo mogu utopiti alkoholom ili započeti tajne poslove.

Gotovo da neće komunicirati, nadajući se da ćete telepatski osjetiti ono što proživljavaju i spasiti ih od patnje.

Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

banner za knjige sretan novac