Foto: pixabay.com

Važno je držati vibracije visoko! Što je veća frekvencija planeta u vrijeme “razdvajanja”, veći raspon novih frekvencija bit će nam otključan. Održavajući visoke vibracije, također možemo povećati frekvenciju planeta, čineći drugima teže tonuti u bilo kakve niže vibracije. Velika kolektivna meditacija od 20 minuta radi se u točnom trenutku konjukcije Jupitera i Saturna, 21. prosinca, u 19:22 za zemlje Balkana (18:22 UTC). Neka nas se milijun okupi u meditaciji!

atma.hr – 78
Vibraciju možemo održati visokom ne pokušavajući cijelo vrijeme biti pozitivni, već vjerni sebi. Naše vibracije najviše bruje kad smo vjerni onome što osjećamo i povezani te prihvaćajući ono što jesmo – mane i sve.

Ovaj “rascjep” koji se stvara na Zemlji u konačnici nam pomaže da dosegnemo nove razine rasta. Nudit će nam se više svjetla, a s tim više nade, više mira i više prosperiteta.

Kako se 2020. godina bliži kraju, u svakom se srcu odvija duboka potraga duše. Orbitirajući kroz neizrecivi kozmos, Zemlja ima svrhu koja je iznad volje ljudi, to je Svrha koju Probuđeni znaju i kojoj služe.

Cijeli period neće biti lak, ali bit će itekako vrijedan. Zato dajmo sve od sebe da podržimo sve ljude u njihovom buđenju i budimo ponosni da živimo u ovo vrijeme ogromnih promjena za Majku Zemlju i cijelo Čovječanstvo.

Energije su intenzivne i mudro se primiriti koliko uvjeti života dopuštaju, manje jesti, više meditirati, mantrati.

Cijela ova situacija u kojoj se nalazimo, dobro potresa unutrašnjost čovjeka.

atma.hr – 75
Jasna Luminus s Utočišta piše: “Sada upravo treba smoći snage i odraditi ono što dosad nismo očistili. Umjesto da dopuštate tom bolu da vas potpuno savlada, pogledajte ga hrabro u oči i vidite – zašto vas to toliko boli, preko čega ne možete još uvijek prijeći, zašto nekom još ne možete oprostiti, itd… Taj rad na sebi nitko ne može umjesto vas obaviti.

Zahvalite svakom svom emocionalnom bolu i odlučite da ga sad otpustite. Naučio vas je lekciji i sada možete ići dalje jer ćete ga sada rastočiti da se više nikad ne vrati. Uz to, imajte više samilosti prema sebi i ne šibajte se toliko osjećajem grižnje savjesti, krivice ili još gore, „grješnošću“. Činili ste kako ste najbolje znali i umjeli u svakom trenutku svog života. Pobrali ste teške i bolne lekcije i sad je vrijeme da počnete drugačije postupati.

Otresite se, prodišite, umirite misli i dozvolite da iz vašeg srca poteče struja ljubavi prema sebi. Ne ona egoistična ljubav, već ljubav koja se sastoji iz razumijevanja sebe, opraštanja sebi i prihvaćanja sebe baš onakvi kakvi jesmo i iz tog prihvaćanja – shvaćanje što još trebamo popraviti da bismo bili bolje osobe.”

Kako i kada gledati?

Рlаnеtі ćе ѕе ројаvіtі vrlо nіѕkо nа jugo-zараdnоm nеbu brzo роѕlіје zаlаѕkа ѕunса. Іаkо ćе ѕе ројаvа роmісаtі рrеmа hоrіzоntu, bіt ćе dоvоlјnо ѕvіјеtlа kаkо bі јu ѕе vіdјеlо u ѕumrаk. Ѕvе štо trеbаtе јеѕt nеоmеtаn роglеd golim okom ili dalekozorom nа јugоzараd оtрrіlіkе 45 mіnutа nаkоn zаlаѕkа ѕunса.

Аkо оvu ројаvu žеlіtе рrоmаtrаtі tіјеkоm nоćі, bіt ćе роtrеbаn оmаnјі tеlеѕkор.

atma.hr – 78
Globalna meditacija

Za kolektivnu svijest, koje smo svi dio, grupne meditacije su od iznimne važnosti. Kada mnogo umova utihne u isto vrijeme i dotakne suštinu, pročišćava se i uravnotežuje kolektivna vibracija.

Meditaciju Doba Vodenjaka organiziramo u trenutku rijetkog planetarnog poravnanja koje nije viđeno posljednjih 800 godina. Ova konjukcija Saturna i Jupitera u Vodenjaku događa se točno na dan zimskog solsticija. To označava početak novog velikog ciklusa, trenutak kada će napokon početi pristizati prve dugo očekivane energije Doba Vodenjaka.

Meditaciju od 20 minuta ćemo raditi u točnom trenutku konjukcije Jupitera i Saturna 21. prosinca, u 19:22 za zemlje Balkana (18:22 UTC). Neka nas se milijun okupi u meditaciji!

Pridružite se, besplatno je i traje samo 20 minuta.

Sve što trebate je pristupiti playlisti sa snimljenim meditacijama i odabrati jezik koji vam odgovara. Još je bolje ako snimku možete ranije spustiti u računalo ili mobitel da vam bude dostupna na siguran način. Poveznica za snimljene meditacije: