Zoran Salopek autor je dvije knjige, mentor, uspješan poduzetnik, investitor i viši menadžer u domaćim i međunarodnim kompanijama. Rado ističe kako je uspio u poslovnom svijetu i ostvario se privatno jer je prevladao vlastite nezrelosti, slabosti i strahove.

Svoju životnu priču o dubokoj osobnoj transformaciji i uspjehu usprkos vrlo teškim uvjetima u djetinjsku, opisao je u svojoj prvoj knjizi Neboder života.

U novoj knjizi Ego, ljubav, istina čija se prva naklada rasprodala u samo nekoliko mjeseci, Salopek objašnjava put osobnog razvoja, samosvijesti i nadilaženja životnih izazova kroz rad s egom.  

Postavljanje pitanja na tom putu su ključna, jer spoznaja o tome tko smo, skupljanje iskustava i sazrijevanje kroz proces samoostvarenja pravi su smisao našeg života. Sva patnja i negativne emocije alarm su naše duše da nama upravlja ego, a ne ljubav. Sebičnost, potreba za kontrolom, iluzije, želje, vezivanja, zamjeranja, odgađanja i sumnje, sve su to izazovi ega koje možemo prevladati uz pomoć svjesnosti, savjesti i hrabrosti na putu do istine.

Sve što vas zanima o egu, je li dobar ili loš, koristan ili ha se trebamo riješiti, što znači voljeti, zašto postoji patnja i možemo li je izbjeći te kako se suočiti s vlastitim slabostima u privatnom i poslovnom okruženju, saznajte na predavanju u srijedu 27. 9. u 18 sati u Makronovi, Ilica 11/1,   

Sva patnja i negativne emocije alarm su naše duše da nama upravlja ego, a ne ljubav. Sebičnost, potreba za kontrolom, iluzije, želje, vezivanja, zamjeranja, odgađanja i sumnje, sve su to izazovi ega koje možemo prevladati uz pomoć svjesnosti, savjesti i hrabrosti na putu do istine.

Ulaznice za predavanje (7 €/52,74 kn) možete kupiti u Knjižari Planetopija, Ilica 68.

Sukladno raspoloživosti, moći ćete ih kupiti i prije predavanja u Makronovi.

Knjige će tu večer imati promotivnu cijenu.  

ego ljubav istina 2