Designed by Freepik

Ostati zaljubljen ponekad može biti težak posao. Bez obzira na znak zodijaka vašeg ljubavnika, on ima svoje jedinstvene potrebe koje moraju biti ispunjene ako se želi osjećati ispunjeno u vezi. Čitajte dalje kako biste saznali kako voljeti svaki znak na način na koji mu je to potrebno.

atma.hr – 52
Ovan

Vaš Ovan  treba raznolikost i spontanost. Nastavite smišljati nove ideje o iskustvima koje možete podijeliti zajedno; nemojte skliznuti u rutinu.

Ovan također mora igrati junaka, stoga dopustite da vas on tu i tamo „spasi“. Vaš Ovan ima divlji temperament, ali pokušajte ne shvaćati previše osobno njegove eksplozivne izljeve emocija.

Bik

Maženje i puno fizičke ljubavi su put do srca vašeg Bika. Bik ne voli iznenađenja. Stvorite toplu, ljubavnu, udobnu rutinu u svakodnevnom životu.

Pobrinite se da se vaš Bik uvijek osjeća cijenjeno, kupujte mu najkvalitetnije darove koje si možete priuštiti. Senzualnost je ključ vašeg ljubavnog života, stoga nemojte požurivati stvari.

Blizanci

Vaš Blizanac mora biti razigran i mlad u srcu, bez obzira koliko je star. Uključite zabavnu stranu partnerstva i zadržite čaroliju živom.

Nemojte se zatvarati ili povlačiti od Blizanaca tijekom teških vremena; to je od vitalnog značaja za nastavak komunikacije. Nemojte uzimati srcu njegovo koketiranje s drugima.

atma.hr – 39

Rak

Vaš Rak želi se osjećati sigurno. On treba staromodnu romantiku, s puno poštovanja i brige.

Rak želi voditi brigu o vama, stoga mu to i dopustite. Ne odbacujte strahove i brige vašeg Raka; oni su njemu vrlo stvarni.

Lav

Vaš Lav želi biti obožavan – pokazujte mu ljubav stalno; nemojte pretpostaviti da ste neke stvari prečesto govorili.

Možete smanjiti njegovu aroganciju s nekom konstruktivnom kritikom, ali nemojte raniti taj krhki ego. Vaš Lav želi biti ponosan na vas pa mu dopustite da vam pjeva hvalospjeve, čak i ako vam je neugodno.

Djevica

Vaša Djevica želi vas”poboljšati” – to je samo način na koji funkcionira. Uzmite kritike osmijehom i podsjetite se da oni vole pravog vas.

Također, budite topli i ljubazni prema svojoj pomalo nesigurnoj Djevici. Budite inteligentni pratitelji, ali neka Djevica brine o pojedinostima života kako bi se osjećala željena i voljena.

atma.hr – 52
Vaga

Vaša Vaga voli da joj se laska, ali lako može postati previše ovisna o vama. Potaknite je da nađe svoje interese i prijateljstva izvan vašeg odnosa.

Razmislite o sentimentalnoj ljubavi kako biste pokazali Vagi svoju ljubav i budite strpljivi s njenom neodlučnošću – ona samo važe sve mogućnosti. U nedogled.

Škorpion

Vašem Škorpionu je potrebno da prihvatite njegove ogromne promjene raspoloženja. Nemojte ga pokušavati na silu razveseliti – on je takav kakav jest.

Budite puni strasti kad god možete. Nježno se obranite od njegove ljubomore; važno je da vaš Škorpion nauči nositi se s vašom neovisnošću.

Strijelac

Budite izravni sa svojim Strijelcem u svakom trenutku – on nije suptilan tip i propustit će vašu poantu u suprotnom. Vaš Strijelac želi avanturu.

Izbjegavajte rutinu poput kuge i ne pokušavajte ga prisiliti da se smiri. Dajte mu njegovu slobodu i dobrovoljno će ostati uz vas.

atma.hr – 52
Jarac

Vaš Jarac ekstremno naporno radi i želi vas poštivati ​​zbog iste stvari. Ozbiljno shvatite vašu zajedničku predanost izgradnji života – ali podučite svog Jarca kako igrati.

Ispod šefovske fasade, vašeg Jarca grizu sumnje. Budite osoba koja ih može ukloniti.

Vodenjak

Vaš Vodenjak funkcionira na intelektualnoj razini, stoga ga najprije tu zadovoljite. Obožava žive rasprave i prijateljska uvjeravanja.

Sloboda je od vitalnog značaja za vašeg Vodenjaka, stoga nemojte pokušavati ograničiti ga. Budite spontani i nemojte oklijevati pokazati emocije – njemu ponekad treba vremena da se uvjeri kako su emocije stvarne.

Ribe

Vašoj Ribi je potrebno da razumijete njen svijet snova i fantazija. Vaš partner nije uvijek prisutan u stvarnom svijetu; pomirite se s tim.

Uskladite se s duhovnošću i intuitivnom nježnošću vaše Ribe, ali dajte joj svaku priliku da vodi u vezi, tako da Vaša Riba ne postane previše ovisna o vama.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

38 OSHO – ZDRAV EMOCIONALNI ŽIVOT

banner za knjige osho zdrav emocionalni zivot