Foto: unsplash.com

Muškarci kojima su potrebna nova osvajanja da bi im se digao ego su nesigurni. Oni gube interes kada žena pokaže interes, jer se na nekoj razini osjećaju nedostojnima. Oni moraju ići u potjeru za drugom ženom kako bi se ponovno osjećali vrijednima.

atma.hr – 52
Kemija je jaka, osjećate da se povezujete. Sada počinjete biti jako uzbuđeni … može li to biti to? Tada se nešto mijenja.

Muškarci su programirani da vole lov. Prolaze ih trnci svaki put kad ih nova žena smatra atraktivnim, zabavnim, pametnim i neodoljivim. Oni čine sve što mogu kako bi dokazali sebi da mogu dobiti tu ženu.

Kada muškarac izgubi interes

Ali kad jednom pokaže interes i on ju zapravo dobije, više nema što dokazati. Njegov strah od predanosti se pojavljuje i njegov prvi instinkt je bijeg. Tako kreće na sljedeće osvajanje kako bi ponovno dobio poticaj ega.

Muškarci kojima su potrebna nova osvajanja da bi im se digao ego su nesigurni. Oni gube interes kada žena pokaže interes, jer se na nekoj razini osjećaju nedostojnima. Oni moraju ići u potjeru za drugom ženom kako bi se ponovno osjećali vrijednima.

Poznajem muškarca koji mi je jednom rekao da bi svaki put kad bi vidio da se sviđa nekoj ženi pomislio da s njom sigurno nešto nije u redu. Njegova nesigurnost u sebe natjerala ga je da izgubi zanimanje za bilo koju ženu koja ga je zapravo voljela jer se uopće nije osjećao vrijednim ljubavi.

Muškarci koji se uklapaju u ovu kategoriju su emocionalno nedostupni i nikada nisu ni bili zainteresirani da budu u vezi. Pa kako možete izbjeći takve muškarce i privući sigurnije muškarce koji zapravo traži odnose?

Ne padajte na muškarca koji vam odmah obećava brda i doline. Pravom, sigurnom muškarcu to nije potrebno. Potražite brižnog, razboritog muškarca. Muškarac koji je stvarno ozbiljan u vezi ne pokazuje svoje osjećaje sve dok vas ne upozna i odluči da ste vi ona prava.

atma.hr – 52
Kako izgraditi privlačnost

Želite izgraditi dovoljno privlačnosti u ranim fazama odnosa, tako da se on dovoljno snažno osjeća u vezi s vama da se posveti vama sam po sebi. Kada je to njegov izbor da se posveti vama, onda ste ga doista dobili.

Kako graditi privlačnost? Muškarci se zaljube na temelju toga kako se osjećaju sa ženom. Ako ga stalno ispitujete gdje se nalazi ili ga pritišćete pitajući ga kamo ide odnos, on se neće osjećati dobro.

Budite samouvjereni, razigrani i sigurni u sebe. Zabavljajte se. Smijte se. Idite s tokom. Učinite da se osjeća dobro u vašem društvu u sadašnjem trenutku tako da želi provesti svoju budućnost s vama.

Budite najbolja verzija sebe. Verzija sebe koja se opušta s prijateljima i zabavlja. Nemojte biti luda, nesigurna verzija sebe koja se stalno pita jeste li dovoljno dobri za njega.

Ne dopustite da vaše emocije izvuku najbolje od vas. Ako se osjećate nesigurno jer nije zvao, izađite i zabavite se s prijateljima. Nemojte mu reći da ste nesigurni u to. Neka se potrudi ako želi doći do vas.

Važno

Ako previše razmišljate o budućnosti i budete previše ozbiljni prerano, to će ga uplašiti.

Ako izgubi interes i povuče se, pustite ga. Nemojte upadati u drame. Shvatite da ga ne možete prisiliti da se zanima za vas.

Ako je on pravi muškarac za vas, shvatit će što mu nedostaje i osjećat će se dovoljno sigurno da se vrati jer zna da ga ne gurate u bilo što.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić