atma.hr – 52
Možda ste već čuli za koncept “Višeg Ja”, ili “Višeg Sepstva”, nematerijalnog dijela našeg Bića koji – barem se tako priča – obitava na višim razinama Kreacije.

   Čuli, i s pravom se zapitalikakva mi korist od toga?

   Kratak odgovor: ogromna.


Widget not in any sidebars

   Naše nam Više Ja stalno, neprestano i kontinuirano šalje konkretne i jasne upute kako da svoje strasti, veselja, želje i ciljeve pretvorimo u realnost. Kada kažemo “konkretne” – upravo to i mislimo. Detaljno i precizno nam šapuće gdje da skrenemo, a gdje da se zaustavimo, koju knjigu da pročitamo, koji film da pogledamo, s kime da se susretnemo i što da ga upitamo kako bismo živjeli svoju Svrhu i Smisao s minimalnim naporom i maksimalnim učinkom.

   Šokirani? Osupnuti? Niste jedini. Većina ljudi ne zna slušati svoje Više Ja i time se odriče svog najsnažnijeg navigacijskog alata za sretan i uspješan život.

   A nije teško. Stvarno nije.

   Zato u ovom kompletnom predavanju u detalje pričamo:

  • o anatomiji i strukturi Sepstva
  • načinima za primanje poruka iz viših dijelova vlastite Svijesti
  • tehnikama drastičnog povećanja broja pozitivnih sinkroniciteta
  • integraciji našeg Višeg i Nižeg Ja u jedinstvenu, holističku i nepobjedivu cjelinu.

   U malo više od dva sata naučit ćete kako “upaliti motor” i “spustiti ručnu kočnicu” najsnažnijem alatu za sreću i uspjehu kojeg uopće možeš zamisliti. Već ga imaš i zauvijek će biti s tobom – samo ga valja početi koristiti.

   Priznajemo, ako ste potpuni početnik u temi manifestiranja – ovo će vam gradivo možda biti malo nerazumljivo. ALI, ako ste već savladali osnovnu teoriju i praksu manifestiranja – ovo će vam proširenje fokusa izvanredno sjesti.

Naučite kako nedvosmisleno komunicirati sa svojim Višim Ja:

Srđan Roje, manifestiranje.com

atma.hr – 39