Foto: pixabay.com

Ovi znakovi Zodijaka su skloni dvostrukoj ličnosti, predstavljaju se hladnijim, a u sebi kriju meko srce. Koliko god da znate čitati ljude, njih jednostavno ne možete odmah.

atma.hr – 52
Sigurno vam se makar jednom u životu dogodilo da upoznate nekog i na prvu loptu vam se učini da je riječ o bezosjećajnoj osobi, a onda kasnije shvatite da ste je pogrešno procijenili?

Neki ljudi zaista kriju svoju krhku ličnost i to rade odlično. Koliko god da znate čitati ljude, njih jednostavno ne možete odmah.

Rak

Ovaj horoskopski znak ima čvrstu, ali i mekanu osobnost. Naime, Rakovi na prvu loptu odaju dojam jake osobe koja skriva svoje osjećaje.

Mnogima djeluju odbojni, a ispod te maske krije se osjetljiva osoba koja je spremna skočiti u vatru za ljude koje voli.

Djevica

Ovaj znak Zodijaka ostavlja utisak odmjerene i hladnokrvne osobe koju rijetko što dotiče, ali u suštini ima predivno srce.

atma.hr – 52
Djevice su empatične i spremne pomoći drugima. Na poslu su perfekcionisti, a privatno pouzdani i odani prijatelji i partneri.

Iako svoje svoje bliske osobe znaju naljutiti svojim sitničarenjem, svi znaju da je to njihova želja da svakome pomognu.

Škorpion

Riječ je o jednom od najopakijih astroznakova s kojima nema šale. Ali kada prodrete u njegovu dušu, shvatit ćete da su najodanije i najosjetljivije osobe na koje uvijek možete računati.

Oni su spremni sve uraditi za svoje prijatelje i obitelj dokazujući tako svoju bezuvjetnu ljubav.

Ta predanost voljenim osobama je znak velike empatije i dobrote.

Stil.kurir

LJILJANA POSAVEC KNJIGE