Kao što je poznato, kristali, fosili, minerali i rude imaju sposobnost emitiranja elektromagnetne energije za koju se priroda pobrinula da je u apsolutnoj ravnoteži s našim organizmom. Ne postoji na ovom svijetu čudesno rješenje za probleme financija i poslovanja, ali postoji prikladna i snažna potpora koju možemo naći u prirodi za gotovo sve što nas opterećuje pa tako i za posao. Ovom prilikom predstavljamo jedan set minerala koji mogu biti jako korisni za posao i financije. Koristeći ove minerale i kristale, budite sigurni da ćete doći do željenih rezultata!

atma.hr – 52
Pirit

Ovo je divan zlatno srebrni mineral koji je spada u heksaedarski i kubični kristalni sustav. Astrološki je jako doba za energetski jake znakove, koje vodi energija Marsa. U prvom smjeru su to Ovan i Škorpion pa kasnije tek Blizanci. Ovaj mineral, kroz razmjenu energija s njim, ima sposobnost usmjeriti nas na to kako da najbolje otklonimo prepreke u našem poslovanju. On usmjeruje na mogućnosti razvoja posla i povećanja financija pa se tako predlaže onima koje vode poslove.

pyrite 345637 640

atma.hr – 52
Prozirni (transparentni) kvarc

Kvarc je neophodan svakom čovjeku za neometano i pozitivno napajanje živčanog sustava energijom. On se koristi za različite aspekte oporavka organizma. Njegovo konkretno djelovanje je usmjereno na jačanje autoregeneracijskih procesa, a upravo centri koji se bave autoregeneracijom su dio živčanog sustava. Zbog takvih sposobnosti, kvarc osnažuje volju i daje nam jaču sposobnost da se aktiviramo pri ostvarenjima ciljeva. Ono što je nezaobilazno je činjenica da nas energija kvarca motivira na rad, stoga je poželjno da na našem radnom stolu uvijek imamo jedan grumen prozirnog kvarca.

crystal 2723145 640

atma.hr – 52
Citrin

Ovaj mineral također spada u grupu kvarca i dosta je rijedak za naći u prirodi. Poznat je kao mineral znakova koji su visoko energični, kao znak Lava, Ovna i Blizanca. Njegova sposobnost koju nam daruje preko svojih vibracija je osnaživanje samopouzdanja. Uz kombinaciju sa žutim fluoritom na predjelu između srčane čakre i solarnog pleksusa, ovaj mineral nam daje osnaženiju koncentraciju te nam samim time pomaže da se bolje fokusiramo na iskorištavanje potencijala moći našeg uma.

citrine 3201605 640

Više detalja o ovim kristalima možete čuti ovdje: https://youtu.be/r0gpZNezPwc

Pripremila: Ana Dominik Rodić

banner za knjige sretan novac