Designed by Freepik

Liječenje osteohondroze na ovaj način daje odlične rezultate. Tijekom 10-dnevne kure liječenja stimulira se cirkulacija krvi i poboljšava mišićna regeneracija hrskavičnog i koštanog tkiva. Nakon 8- 10 procedura primjećuju se radikalne promjene. Obnavlja se protok krvi u vratnom dijelu kralježnice, nestaju glavobolje i poboljšava se vid.

atma.hr – 52
Vratnu osteohondrozu (okoštavanje) je teško, ali ipak moguće liječiti. Portal uspesnazena.com predlaže da isprobate vrlo učinkovit recept, nakon čije primjene su mnogi korisnici potvrdili kako nisu osjećali bolove nekoliko godina.

U pitanju je smjesa za masažu koja se priprema s nerafiniranim biljnim uljem i solju (možete koristiti morsku). Ljekovitu smjesu pripremamo odmah za cijelu kuru liječenja.

Priprema smjese:

Bit će vam potrebno:

10 žlica soli i 20 žlica ulja (maslinovo, suncokretovo).

Sol i ulje pomiješati u staklenoj ambalaži.

Zatvoriti.

Nakon nekoliko dana dobit ćete svijetlu smjesu.

atma.hr – 52
Primjena:

Svako jutro treba mazati, uz energičnu masažu, vratne kralješke na mjestima gdje osjećate bol. U početku masirajte 2-3 minute, svaki dan dodajući još po 2-3 minuta, na kraju dovodeći vrijeme masiranja do 20 minuta. Nakon završetka masaže, vrat obrišite vlažnom, toplom krpom.

Kod provođenja takve procedure može doći do manje iritacije kože. Zato, nakon završetka masaže, obrišite kožu suhom krpom i pospite dječjim puderom.

Tijekom 10-dnevne kure liječenja stimulira se cirkulacija krvi i poboljšava mišićna regeneracija hrskavičnog i koštanog tkiva. Nakon 8- 10 procedura primjećuju se radikalne promjene.

banner za knjige mudre

Obnavlja se protok krvi u vratnom dijelu kralježnice, nestaju glavobolje i poboljšava se vid. To je povezano s time da se tijelo čisti od toksina, što zauzvrat normalizira metabolizam.

U procesu čišćenja možete osjećati malu pospanost ili vrtoglavicu. Ali, to se ne događa često. U pravilu, liječenje osteohondroze na ovaj način protječe bez nuspojava i daje odlične rezultate.

Prilikom utrljavanja ove smjese možete prakticirati samomasažu vrata.

uspesnazena.com