Masaža lica žličicama: Nevjerovatni rezultati pomlađivanja za samo 12 dana!

3633

the teaspoon massage preserve your youth and beauty with only 10 minutes a day

atma.hr – 52
Za svaku ženu poslije 30 godina posebno je važna masaža lica, prenosi uspesnazena.com. To je povezano s činjenicom da elastičnost kože počinje postupno slabiti, a potkožno tkivo postaje izražajnije.

Ako želite što duže sačuvati mladost i ljepotu pomoći će vam ova masaža žlicama, koja je preporučena od strane njemačkog liječnika-kozmetologa Rene Koch.

Zašto je ovaj tretman toliko dobar? Vrlo jednostavno, u kućnim uvjetima mogu se postići nevjerovatni rezultati: iz tkiva izbaciti višak tekućine, poboljšati cirkulaciju krvi, učiniti kožu zategnutom i elastičnom, smanjiti vidljive bore, a konture lica će povratiti izražajnost. Bez troškova. Za 10-12 dana možete postići nevjerovatne rezultate, pod uvjetom da svakodnevno provodite ovu masažu.

Tehnika masaže je vrlo jednostavna. Treba uzeti 2 žlice, čašu hladne vode s kockama leda i manju zdjelu sa zagrijanim uljem po želji (maslinovo, bademovo,…) ili omiljenom kremom ili serumom. Nakon toga provedite postupak prema sljedećoj shemi:

atma.hr – 75
Lozhechny

1. Uklonite šminku s lica, umijte se i nanesite hidratantnu kremu. Žličice u međuvremenu dezinficirajte alkoholom i stavite ih u čašu s vodom i ledom.

2. Ohlađene žličice prislonite na gornje kapke. Držite nekoliko sekundi. Ponovite ovo 5 puta. Tople žličice mijenjajte za hladne.

Isti postupak učiniti i sa donjim kapcima. Na ovaj način oslobađate se otoka kapaka i podočnjaka.

3. Nakon toga, žličice treba ostaviti na kratko vrijeme u zagrijanom ulju ili ih namazati vašom kremom ili serumom i možete započeti masažu lica.

Blagim pritiskom pomičite žličice po masažnim linijama lica.

Osnovne masažne linije:

– Po čelu od gornjeg dijela nosa ka sljepoočnicama i liniji rasta kose

– Po kapcima kružnim pokretima od unutarnjeg kuta pa opet do njega

– Po obrazima, od nosnica ka sljepoočnicama

– Od podbratka ka sljepoočnicama

– Po vratu, od njegovog početka do podbratka

atma.hr – 39

Svaki pokret obavljati najmanje 10 puta.

Svaki put, kad žličica počinje teško kliziti po licu, treba je ponovo namastiti uljem ili kremom.

Nakon masaže lice treba se umiti toplom vodom.

Optimalno trajanje ovakve masaže je 10 minuta. Ali, vrijeme povećavajte svakodnevno. Počnite s 1-2 minute, svaki dan povećavajte za 1 minutu. Desetog dana masažu dovedite do 10 minuta.

Ali, već poslije prvog dana samomasaže lica osjetit ćete efekt – puna relaksacija!

atma.hr – 52
Masaža žlicama uopće nije komplicirana i ugodna je procedura pomlađivanja lica.

Možete je raditi, kad god želite, vremenski je neograničena. Ali, najbolje ju je raditi u serijama po 10-12 dana, uzastopno, bez prekida.

uspesnazena.com

37 DANVANTARI AYURVEDA

banner za knjige danvantari