Pozivam vas da se pridružite 14.10 u Sarajevu da svi zajedno sudjelujemo u događaju iscjeljenja, meditacije, aktivacije srca i buđenja. Moj zadatak je pogurati vas, probuditi, pomoći vam što god da je problem u vašem životu i zbog kojeg god razloga da dođete na ovaj događaj.

Događaj je univerzalne duhovne i životne teme stoga je za sve, neovisno o problematici sa kojom dolazite ili onog što želite promijeniti i/ili poboljšati u životu. To mogu biti odnosi, financije, duhovno buđenje, fizičko zdravlje itd. Ako ste terapeut/iscjelitelj i radite/pomažete ljudima, ovaj događaj je također za vas jer ćete dobiti ono što je vama potrebno u pomaganju drugima u vašem gradu.

Ja u ovom slučaju služim kao provodnik Božje Volje i djelovanja, a u cilju da svatko od prisutnih dobije točno ono što mu treba u životu da napravi svoj sljedeći iskorak i napredak.

Do sada sam uradio preko 200 online grupnih meditacija/iscjeljivanja ali došlo je vrijeme da se udružimo uživo te zajedno prođemo kroz proces iscjeljenja koji je svima nama potreban.

ZA KOGA JE OVAJ DOGAĐAJ/ISCJELJIVANJE

Ovaj događaj i iscjeljivanje je za sve:

  • Koji magično osjete da moraju doći na ovaj događaj
  • Koji osjećaju da su dio nečeg većeg što se događa.
  • Koji se žele povezati sa ostalom duhovnom porodicom koja radi na sebi i društvenim promjenama
  • Koji imaju bilo kojih životnih, psihoemotivnih, zdravstvenih i ostalih problema/izazova koje žele otpustiti i iscijeliti

GDJE I KADA

14.10 u 17:00h,  hotel Holiday, Zmaja od Bosne 4, 71000 Sarajevo. Potrebno je doći barem pola sata ranije.

Ulaznice se mogu kupiti do 14.10 u 11:00h, ako ih bude još slobodno.

Kliknite ovdje za prijavu bez online plaćanja kotizacije: https://forms.gle/az21WZcFGu3oWZY16

Saznajte više na stranici zajednica.alkemijazivota.com

O mom zajedničkom djelovanju sa Kristinom kroz Alkemiju života možete saznati na web stranici: https://alkemijazivota.com

Naša Facebook stranica: https://facebook.com/alkemijazivota