23. Međunarodni sajam dragog i poludragog kamenja MINERAL EXPO održat će se u petak 2., subotu 3. i nedjelju 4. lipnja 2023. u Domu sportova na adresi: Trg Krešimira Ćosića 11.

Sa zadovoljstvom Vas možemo obavijestiti da na ovogodišnjem sajmu očekujemo najveći odaziv izlagača do sada, s velikom ponudom dragog i poludragog kamenja, kristala, minerala, fosila i nakita, kao i stručne literature.

Za najmlađe smo pripremili besplatne radionice, obrade kamena i izrade nakita.

Sajam je otvoren za posjetitelje sva tri dana od 10:00 do 20:00 sati

Cijena jednodnevne ulaznice je 4 eura (30,14 kn), a za sva tri dana je cijena ulaznice je 7 eura (52,74 kuna).

Djeci do 14 godina ulaz je besplatan.

Godinama prezentiramo zadovoljnim posjetiteljima Sajma mineralogiju i paleontologiju na jednostavan i prihvatljiv način, uz sudjelovanje velikog broja izlagača iz zemlje i inozemstva.

IMG 3098

Sajam ima prodajni i edukativni aspekt.

Po posebno povoljnim cijenama izlagači nude  neobrađene minerale iz cijelog svijeta, originalne fosile, nakit te ukrasne i upotrebne predmete izrađene od poludragog kamenja.

IMG 3114

Najveća je ponuda unikatnog nakita izrađenog od gotovo svih poznatih vrsta poludragog i dragog kamena, anorganskog i organskog porijekla, što privlači velik broj zainteresiranih posjetitelja.

Za ljubitelje i sakupljače neobrađenih minerala i originalnih fosila nađe se mnogo vrijednih različitih primjeraka iz cijelog svijeta.

IMG 3096

Izdavači nude i velik izbor zanimljive stručne i popularne literature.

Posjetitelji koje zanima liječenje kristalima imaju  priliku razgovarati s kristaloterapeutom.

IMG 31411

Besplatna radionica za djecu sa stručnim voditeljem održavat će se 3. i 4.6, u subotu i nedjelju.

Posebna pogodnost prijevoza za posjetitelje iz svih gradova Hrvatske i Slovenije.

Za sve korisnike željezničkih usluga iz bilo kojeg kolodvora u Hrvatskoj i u Sloveniji vrijedi popust od 40% na redovnu cijenu prijevozne karte u 1. i 2. razredu svih vrsta vlakova.

Popust se može koristiti od 01.06.23. u 00:01 sat do 5.6. 23. do 24:00 sata isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na HŽ–ovim prugama do kolodvora Zagreb GK i natrag

Stvarnu osnovu popusta predstavlja prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena žigom organizatora Sajma.

Posjetite nas ove godine na najvećem sajmu do sada.

Ako su Vam potrebne detaljnije informacije, akreditacije ili bi željeli omogućiti ulaznice vašim pratiteljima slobodno nas kontaktirajte.

Više o sajmu možete vidjeti na:https://mineralexpo.hr/mineral-expo-zagreb