Energija Blizanaca potiče nas na dublje razmišljanje; otvara nam um i dopušta nam da budemo znatiželjni, a možda će nas ta znatiželja dovesti do novog razumijevanja ljubavi i onoga što nam ona uistinu znači. Kroz ovaj proces naši se odnosi mogu produbiti ili se možemo otvoriti, dopuštajući novim vezama i ljudima da uđu u naše živote. Ako je veza bila teška, ovaj mladi Mjesec obećava rješenje ili dublje razumijevanje koje će omogućiti neki zamah naprijed.

atma.hr – 52
6. lipnja/juna s mladim Mjesecom u Blizancima pozdravljamo početak novog lunarnog ciklusa, a čini se da nam Svemir u ovom periodu skreće pozornost na ljubav! Venera, planet ljubavi i odnosa, snažno je isprepletena s energijama ovog mladog Mjeseca, kao i Juno, asteroid božice braka.

Venera, Juno i Mjesec zajedno su čarobna kombinacija koja može potaknuti naše osjećaje romantike i kreativnosti. Obećava neku meku energiju koja nam omogućuje da se krećemo sa suosjećanjem i dubljim razumijevanjem za druge.

Kroz što god prolazili pod ovim mladim Mjesecom, velike su šanse da će odnosi u vašem životu, a možda i vaš vlastiti odnos kada je ljubav u pitanju, biti na neki način istaknuti.

Ljubav pod mladim Mjesecom u Blizancima

Ljubav je tako komplicirana tema. Svi imamo različite ideje o tome što ljubav znači za nas. Svi imamo različite načine da osjećamo i dajemo ljubav. Svi mi imamo različite rane. Ljubav je ono što nas sve spaja. To je gorivo za stvaranje i za mnogo toga što radimo.

Ljubav nas drži. To je ono što život čini vrijednim življenja. Svi se želimo osjećati voljenima; svi želimo osjećati ono što jesmo.

Pod mladim Mjesecom u Blizancima, naše misli o ljubavi mogu početi sazrijevati. Možda stvari vidimo iz možda inteligentnije perspektive.

Energija Blizanaca potiče nas na dublje razmišljanje; otvara nam um i dopušta nam da budemo znatiželjni, a možda će nas ta znatiželja dovesti do novog razumijevanja ljubavi i onoga što nam ona uistinu znači.

Kroz ovaj proces naši se odnosi mogu produbiti ili se možemo otvoriti, dopuštajući novim vezama i ljudima da uđu u naše živote.

Ako je veza bila teška, ovaj mladi Mjesec obećava rješenje ili dublje razumijevanje koje će omogućiti neki zamah naprijed.

atma.hr – 52
Balansiranje srca i uma s mladim Mjesecom u Blizancima

Dok snažna energija Blizanaca, kakvu imamo pod ovim mladim Mjesecom, ponekad može učiniti da se osjećamo mentalno pretrpani ili zaglavljeni u našim glavama, ova lijepa ravnoteža srčane energije pomoći će nam da osjetimo svoj put.

Čini se, što god se dogodilo, pozvani smo izoštriti vezu između naših srca i naših umova. Pozvani smo dopustiti ova dva dijela sebe da zakorače u viši sklad i da rade u sinergiji jedan s drugim.

Pod energijama mladog Mjeseca, pogledajte možete li poštivati ​​svoje srce, poštivati ​​svoj um, a zatim im dopustiti da rade zajedno.

Možda ćete čak morati upotrijebiti vlastitu moć razlučivanja kako biste shvatili vodite li previše umom ili previše srcem.

Upamtite, pronalaženje ravnoteže će biti ključno, ali kada nađete ovu ravnotežu, mladi Mjesec obećava da će donijeti veću mudrost, razumijevanje i otvorenost kada je u pitanju ljubav.

Postavljanje namjera pod mladim Mjesecom u Blizancima

Mladi Mjeseci su uvijek moćno vrijeme u mjesecu za postavljanje namjera o onome što želimo prizvati. Pod ovim mladim Mjesecom, namjere vezane uz ljubav i veze bit će favorizirane. Odvojite trenutak da razmislite o tome što želite nazvati i zapišite to.

Također je zanimljivo primijetiti da mladi Mjesec u Blizancima dolazi otprilike na polovici naše kalendarske godine.

Ako godina do sada nije išla onako kako ste željeli, znajte da ovaj mladi Mjesec može biti i vaša prekretnica. Počnite sa svojim namjerama, dajte svemiru do znanja što vam je potrebno i vjerujte da će sve biti isporučeno u božansko vrijeme.

ATMA/foreverconscious/Pripremila: Suzana Dulčić