Glavna osobina našeg genetskog pamćenja je što ono sadrži “arhivu” cijelog našeg života. Tu je sve: kakvi ste bili u djetinjstvu, kako ste izgledali u mladosti, kakvi postali u zrelosti, kako izgledate i kakvo je vaše zdravlje sada.

39

Stanice “pamte” sve fizičke kopije vašeg organizma, od rođenja pa sve do današnjeg dana, prenosi portal uspesnazena.com.

I, ako je sada čovjek bolestan, star i nemoćan, njegova DNK posjeduje i presliku, kada je organizam bio zdrav i mlad. Organizmu je samo potrebno povratiti tu informaciju, podsjetiti ga na to. I u tome će pomoći vaša osobna fotografija. A bit ove jednostavne metode je u sljedećem:

Uzmite običnu čistu teglu (bokal) i svoju fotografiju iz mladih dana. Na fotografiji trebate biti samo vi. Poželjno je da na njoj niste stariji od 25 godina. Idealno je – što mlađi, to bolje. Ovu fotografiju treba prilijepiti na staklenu teglu (bokal) ljepljivom trakom. Prednja strana slike ide na vanjski dio staklenog suda.

Zatim, na suprotnoj strani tegle (bokala), prekoputa slike, zalijepite također ljepljivom trakom komad aluminijske folije.

Sada bokal treba napuniti vodom.

75Voda će biti nositelj na koji će vaša slika “prepisati” svoj foto-odraz. Da, ova tekućina posjeduje jedinstvene osobine zbog fenomena pamćenja. Jeste li ikad čuli izraz – “voda pamti”? Drugim riječima ona može primati u sebe, pamtiti i prenositi bilo koju informaciju u obliku elektromagnetskih valova.

Fenomen pamćenja omogućuje vodi da čuva i dijeli s okolinom podatke, koji nosi svjetlo, misao, glazba, molitva i obična riječ. Čak i komunikacija ljudi međusobno djeluje na ove strukture. Znanstvenici su dokazali da se kroz vodu može utjecati na organizam čovjeka. Voda podsjeća na novi informacijski disk na kojem možete bilo što snimiti. Zato je najbolje koristiti čistu filtriranu vodu. Voda ispod česme, ili prokuhana voda ne smije koristiti. Može se koristiti kupovna (flaširana) negazirana voda. Ako postoje mogućnost koristiti vodu s izvora ili bunara – to je idealna varijanta.

Dakle, dodajte vodu u stakleni bokal tako da razina tekućine bude iznad ruba slike. Kada je voda nalivena, počinje proces aktivacije. Informacija koja dolazi od vaše slike, dospijeva na aluminijsku foliju, koja je po principu satelita, prikuplja i fokusira.

39

Ovaj prijenos informacija traje 12 sati. Ako ste nalili vodu u večernjim satima, ujutro je možete koristiti. Zapreminu bokala nije neophodno birati ne na temelju veličine slike, već na temelju količine vode koju ćete koristiti tijekom dana.

“Fotoeliksir” možete piti tijekom cijelog dana, u vama najzgodnije vrijeme. Pije se manjim gutljajima, ograničenja po količini ispijene tekućine ne postoje. Ova voda će prenositi informaciju vašim stanicama o vašem mladenačkom izgledu i zdravlju. Kada se češće to događa, ta informacija se jače zabilježi u vašoj “staničnoj memoriji”.

Možete se umivati takvom vodom, ili da je dodavati u kadu za vrijeme kupanja. Nekoliko kapi “fotoeliksira”, žene mogu nakapati u svoje kreme i tako donijeti stanicama informaciju o vašem mladenačkom izgledu.

Sjećate se kako smo učili pjesmice u školi? Bubali smo ih od strofe do strofe, ponavljajući po nekoliko desetaka puta. Nakon toga, te pjesmice smo pohranjivali u mozgu, i čak, sada poslije mnogo-mnogo godina, još uvijek se nekih sjećam, a prošlo je toliko vremena! To je rezultat djelovanja našeg “tjelesnog mozga”, koji pamti metodom ponavljanja.

MANDALA TKANINA

MANDALA - MULTINAMJENSKA TKANINA

Atraktivna i egzotična...

Može biti prostirka za jogu i meditaciju, plažu, egzotičan ukras na zidu, stolnjak, od nje možete napraviti šal, haljinicu, suknjicu, tuniku ili čak torbu.

Cvjetni print, valoviti ljubičasti rub s ljubičastim pomponima / Miks pamuk i poliester / Debljina tkanine: 0.1 cm, ne gužva se / 148 cm

Svijest o mandali može imati potencijal mijenjanja načina na koji vidimo sebe, planet i možda čak našu životnu svrhu. – Bailey Cunningham

Cijena: 250,00 kn - Kupi ovdje

NAPOMENA: Prijem (pijenje) aktivirane vode mora biti regularno (svakodnevno) u roku od 3 mjeseca.

Za vrijeme korištenja “informacijske tekućine”, u procesu obnavljanja, kod vas se može pojačati apetit. To vas ne treba zabrinjavati, štoviše, jedite što organizam traži.

Vodu držite na suhom mjestu, dalje od sunčeve svjetlosti i kuhinjskih aparata. Nemojte je stavljati u hladnjak.

Informacija je preuzeta (i prevedena na srpski jezik, prijevod: Natalija Laketić) iz knjige Eduarda Vituka “Podmlađenje organizma – Ključevi mladosti” (Éduard Vitûk “Omoloženie organizma – Klûči k molodosti”), eksperta u području psihološke rehabilitacije, člana ruskog profesionalnog društva liječnika i Europske lige psihoterapije.

uspesnazena.com

Prethodna objava27.10. Kaštel Lukšić – Književna tribina s Krešimirom Mišakom uz predstavljanje nove knjige
Slijedeća objavaKako vratiti duhovnost u naš seksualni život i uživati u ljubavnom zajedništvu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

  1. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…

    Divno.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.