“Ovaj aktivirani vodeni fotoeliksir prenosi informaciju vašim stanicama o vašem mladenačkom izgledu i zdravlju. Što ga više pijete, ta informacija se jače bilježi u vašoj staničnoj memoriji!” – dr Éduard Vitûk

atma.hr – 78
Ova informacija je preuzeta iz knjige Eduarda Vituka “Podmlađenje organizma – Ključevi mladosti” (Éduard Vitûk “Omoloženie organizma – Klûči k molodosti”), eksperta u području psihološke rehabilitacije, člana ruskog profesionalnog društva liječnika i Europske lige psihoterapije.

Glavna osobina našeg genetskog pamćenja je što ono sadrži “arhivu” cijelog našeg života. Tu je sve: kakvi ste bili u djetinjstvu, kako ste izgledali u mladosti, kakvi postali u zrelosti, kako izgledate i kakvo je vaše zdravlje sada. Stanice “pamte” sve fizičke kopije vašeg organizma, od rođenja pa sve do današnjeg dana, prenosi portal uspesnazena.com.

I, ako je sada čovjek bolestan, star i nemoćan, njegova DNK posjeduje i presliku, kada je organizam bio zdrav i mlad. Organizmu je samo potrebno povratiti tu informaciju, podsjetiti ga na to. I u tome će pomoći vaša osobna fotografija.

Bit ove jednostavne metode je u sljedećem:

Uzmite običnu čistu teglu (bokal) i svoju fotografiju iz mladih dana. Na fotografiji trebate biti samo vi. Poželjno je da na njoj niste stariji od 25 godina. Idealno je – što mlađi, to bolje. Ovu fotografiju treba prilijepiti na staklenu teglu (bokal) ljepljivom trakom. Prednja strana slike ide na vanjski dio staklenog suda.

atma.hr – 39

Zatim, na suprotnoj strani tegle (bokala), preko puta slike, zalijepite također ljepljivom trakom komad aluminijske folije.

Sada bokal treba napuniti vodom.

Voda će biti nositelj na koji će vaša slika “prepisati” svoj foto-odraz. Da, ova tekućina posjeduje jedinstvene osobine zbog fenomena pamćenja.

Jeste li ikad čuli izraz – “voda pamti”? Drugim riječima ona može primati u sebe, pamtiti i prenositi bilo koju informaciju u obliku elektromagnetskih valova. Fenomen pamćenja omogućuje vodi da čuva i dijeli s okolinom podatke, koji nosi svjetlo, misao, glazba, molitva i obična riječ. Čak i komunikacija ljudi međusobno djeluje na ove strukture. Znanstvenici su dokazali da se kroz vodu može utjecati na organizam čovjeka.

Voda podsjeća na novi informacijski disk na kojem možete bilo što snimiti. Zato je najbolje koristiti čistu filtriranu vodu. Voda ispod slavine, ili prokuhana voda ne smije koristiti. Može se koristiti kupovna (flaširana) negazirana voda. Ako postoje mogućnost koristiti vodu s izvora ili bunara – to je idealna varijanta.

Dakle, dodajte vodu u stakleni bokal tako da razina tekućine bude iznad ruba slike. Kada je voda nalivena, počinje proces aktivacije. Informacija koja dolazi od vaše slike, dospijeva na aluminijsku foliju, koja je po principu satelita, prikuplja i fokusira.

atma.hr – 75Ovaj prijenos informacija traje 12 sati. Ako ste nalili vodu u večernjim satima, ujutro je možete koristiti. Zapreminu bokala nije neophodno birati ne na temelju veličine slike, već na temelju količine vode koju ćete koristiti tijekom dana.

“Fotoeliksir” možete piti tijekom cijelog dana, u vama najzgodnije vrijeme. Pije se manjim gutljajima, ograničenja po količini ispijene tekućine ne postoje. Ova voda će prenositi informaciju vašim stanicama o vašem mladenačkom izgledu i zdravlju. Kada se češće to događa, ta informacija se jače zabilježi u vašoj “staničnoj memoriji”.

Možete se umivati takvom vodom, ili da je dodavati u kadu za vrijeme kupanja. Nekoliko kapi “fotoeliksira”, žene mogu nakapati u svoje kreme i tako donijeti stanicama informaciju o vašem mladenačkom izgledu.

Sjećate se kako smo učili pjesmice u školi? Bubali smo ih od strofe do strofe, ponavljajući po nekoliko desetaka puta. Nakon toga, te pjesmice smo pohranjivali u mozgu, i čak, sada poslije mnogo-mnogo godina, još uvijek se nekih sjećam, a prošlo je toliko vremena! To je rezultat djelovanja našeg “tjelesnog mozga”, koji pamti metodom ponavljanja.

atma.hr – 78
NAPOMENE:

Pijenje aktivirane vode mora biti regularno (svakodnevno) u roku od 3 mjeseca.

Za vrijeme korištenja “informacijske tekućine”, u procesu obnavljanja, kod vas se može pojačati apetit. To vas ne treba zabrinjavati, štoviše, jedite što organizam traži.

Vodu držite na suhom mjestu, dalje od sunčeve svjetlosti i kuhinjskih aparata. Nemojte je stavljati u hladnjak.

uspesnazena.com

78 ISCJELITELJSKE RUKE

ISCJELITELJSKE RUKE

Sve o liječenju kroz ljudsko energetsko polje

Jasnoćom fizičarke i strašću nadarene iscjeliteljice s dvadesetgodišnjim profesionalnim iskustvom, koje je radila s 10 000 pacijenata i učenika, Barbara Brennan daje prvu dubinsku studiju ljudskoga energetskoga polja svima koji teže sreći, zdravlju i svom punom potencijalu.

Naša fizička tijela postoje unutar šireg “tijela”, ljudskoga energetskoga polja ili aure, medija kroz koji stvaramo naše iskustvo stvarnosti, uključujući zdravlje i bolest. Upravo to energetsko polje daje nam snagu da se i sami izliječimo. To energetsko tijelo – tek nedavno potvrđeno od strane znanstvenika, ali dugo znano iscjeliteljima i misticima – početna je točka svih bolesti. Knjiga “Iscjeliteljske ruke” vaš je vodič u novu cjelovitost.

1 KOMENTAR

  1. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…

    Divno.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here