Ne donosi promjenu novi datum na kalendaru. Već odluka koju mi donesemo da ćemo nešto promijeniti. I ne treba trošiti vrijeme misleći da će Nova ili sutra ili sljedeći ponedjeljak donijeti nešto bolje. Jer neće osim ako mi to ne odlučimo. Ako mi ne donesemo promjenu.

atma.hr – 52
Dok god čekamo nešto izvanjsko da se promjeni, žrtva smo okolnosti i nikad nećemo doći do Mira. Jer vani se uvijek nešto dešava i neće nam uvijek sve biti po volji… 

Zato se okrenite sebi. Svojoj nutrini. I tu započnite promjenu. To je najbolja stvar koju možete učiniti. Iscjeljujući sebe, iscjeljujete i ostale i čitav svijet oko vas. Jer svi smo Jedno. I sa tim pogledom na stvari možete možda uočiti i nešto dobro u okolnostima koje su vam se do maloprije činile nepovoljne.

To je čar promjene. Istu stvar vidjeti drugačije. I iz te pozicije donijeti odluku za nešto drugačiji korak. Koji će donijeti drugačije rezultate.

atma.hr – 52
U svakom slučaju, bolji je osjećaj uzeti stvari u svoje ruke i biti pokretač nego pasivno čekati da vas sreća pronađe. Netko je mudar jednom rekao da ona prati hrabre.

Zato ne dopustite da prođe još tjedan, mjesec, godina prije nego li ćete se odvažiti biti hrabri. Promijeniti pogled. Usuditi se zakoračiti u nešto drugačijem smjeru. I promijeniti svoju putanju. Ustrajno se krećući i kada ne bude sve lagano znajući da pratite Svoj put. Ne tuđi i nametnuti. Nego svoj.

Zato prihvatite sadašnje okolnosti kakve god da jesu i neka one budu početna točka vašeg novog Ja. Savršenog iz savršeno nesavršenih okolnosti. 

Baš kakve ste jednom davno izabrali iz više razine na ovom čudesnom putovanju zvanom Život. ❤️


Iva Bradarić

WEB – Sunčana strana života
Facebook – Sunčana strana života

67 STVORITE NOVO JA

banner za knjige stvorite novo ja