Photo by Jurica Koletić on Unsplash

Poruka današnjeg dana je “nervoza”.

Ujutro se ustanemo, čujemo nešto što nas uznemiri ili nas netko “krivo pogleda” i započinje nervoza. Zašto se to događa? Što nam je za činiti? Da li da ostanemo sa svojom nervozom ili da popijemo jedan Apaurin?

Mislim da niti jedan od ovih rješenja nije dobar. Nervozu koju možemo osjećati tijekom cijelog dana može nas učiniti jadnima ili nam pokvariti naše međuljudske odnose. Kada smo nervozni skloni smo se otresti na druge ljude. Ako pijemo Apaurine i druge preparate postoji velika vjerojatnost da ćemo se na njih “navući”, a to nije dobro. Zato, kao prvo moramo si priznati da smo upravo sada nervozni, zbog nekog razloga. Bilo bi dobro da vidimo koji je to razlog, i da taj razlog – problem sagledamo sa nekog drugog kuta.

atma.hr – 78
Zatim možemo primijeniti neku opuštajuću tehniku, jednostavnu vježbu disanja, ponavljanje neke mantre, molitvu, koncentraciju na neku lijepu sliku, yantru itd.

Ako nam niti to ne uspije moramo se zapitati što se to sa našim trenutnim životom događa? Da li možda negdje stalno griješimo?

Ako nam treba cjelokupna slika našeg trenutnog stanja, otiđimo na jyotish savjetovanje!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

banner za knjige mudre
Prethodna objavaOna vidi magiju gdje je drugi ne vide: Žena u ovom znaku najdublje vjeruje u dobrotu ljudi!
Slijedeća objavaOsnovni DNK ThetaHealing® tečaj u Zagrebu
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.