Foto: pixabay.com

Svatko od nas ima onog jednog prijatelja koji je uvijek tu za nas, ali koji nikad neće tražiti pomoć čak i kada mu je najpotrebnija. Nije stvar u tome što ne žele biti kraljevi drame, već što traženje pomoći smatraju nečim što ih čini ranjivim. Od tri znaka Zodijaka nikad nećete čuti “pomozi mi“!

atma.hr – 52
Nekima je to ispod ponosa, drugi se osjećaju postiđeno kada trebaju zatražiti pomoć, a treću to prihvaćaju previše emotivno.

Evo od kojih znakova Zodijaka nikad nećete čuti “pomozi mi“.

VODENJAK

Nitko nije toliko uravnotežen kao jedan Vodenjak. Kad god može, Vodenjak stoji sa strane i promatra stvari, umjesto da se miješa i sudjeluje u drami.

Od jednog Vodenjaka ćete uvijek dobiti koristan savjet, podršku i pomoć, ali on smatra da sve uvijek treba i može riješiti sam.

Kada imaju neki problem Vodenjaci se povlače pred svijetom i u samoći traže rješenje.

Iako djeluje kao da znaju što rade, Vodenjaci su izgubljeni u toj svojoj pretjeranoj brizi i potreban im je netko bar da ih sasluša.

atma.hr – 52
RIBE

Ribe su vrlo emocionalne i intuitivne i samim tim probleme drugih ljudi koji im znače prihvaćaju kao svoje.

Ribe će vam dozvoljavati da njihovu dobrotu koristite do maksimuma, iznova i iznova. Svaki put će potrčati da vas uhvate i prije nego što ste spotaknete.

Ali kada njima zagusti, Ribe poput pravih riba zašute. Nikad vam jedna Riba neće reći da je u problemu čak i ako se na njoj jasno vidi da pati.

Zato ako primijetite da nešto nije u redu, zastanite i okrenite ih u pravcu u kom treba da plivaju, s vama rame uz rame.

DJEVICA

Kada ste u nevolji, na prijatelja Djevicu uvijek možete računati. Ako imate ljubavnih problema, slušat će vas do 2h po ponoći kako o tome pričate.

Tražite novi stan? Doći će do vas već naredni dan i donijeti popis najpovoljnijih.

Kada vama nešto zatreba Djevica će pomaknuti planinu ako treba da vam se nađe pri ruci, ali kada je njoj potrebna pomoć, zavlada opći muk.

Zato bi trebali obratiti pažnju na ponašanje prijatelja u znaku Djevice i pri prvim znakovima njegove patnje pitati koja je vaša uloga u svemu tome i dati mu do znanja da nije sam.

zenskimagazin