atma.hr – 52
Da, ODABERITE za sebe i ODLUČITE da će to tako biti, to su ključne riječi.

Kada vi odaberete biti sretni i stavite to na prvo mjesto, svemir će svašta napraviti da vam to dovede u život – naravno i vi u tome morate sudjelovati na raznorazne načine.

Moja sreća je došla kada sam odlučila da je to ono što ja želim i kada sam svakodnevno počela raditi razne korake u tom smjeru, raditi reprograme, duboko ulaziti u sebe i tome slično.

atma.hr – 52
Jedan primjer svemira i fokusa:

2013. godine sam prvi puta u životu na plaži vidjela kamen u obliku srca (dan danas ga imam :)) i nakon toga je uslijedila lavina srca na sve moguće načine. Jer me taj prvi puta toliko oduševilo, da meni sada srca dolaze stalno: hrpetina kamenčića – gdje god da idem, pečeno jaje, proliveno mlijeko, lokva vode, razlupano jaje na cesti, dok režem luk, kora od mandarine puno puta dok ju gulim, prerezani paradajz, prerezani krastavac, dok pečem palačinke se pojavljuju …. čak sam i oblak vidjela u obliku srca – kada sam se vraćala sa mora prošle godine – bila sam oduševljena (na žalost nemam sliku).

Tu su neke moje slikice srca gdje sam ih ja zamjetila:

srca
Nešto iz moje kolekcije srčeka koja mi se pojavljuju (a pojavi se i smajlić…)

Ono što želim reći iz ovog primjera je sljedeće – kako ja zamjećujem srca, tako ona meni i dolaze.

Promislite na što vi obraćate pažnju? Gdje vam je fokus? Na problemu ili na rješenju?

Sretan život se ne kreira iz energije problema, nego iz energija „Kako bi sada mogla/mogao riješiti taj problem/izazov… Koje bi opcije mogla/mogao upotrijebiti…”

Ako je vaš fokus i najveća želja – voljeti sebe u potpunosti (bez kritiziranja, omalovažavanja, sumnje u sebe), osjećati se dobro u svojoj koži, imati samopouzdanja i uživati u svojem životu, tada učinite sve što znate i možete da to i provedete u djelo, jer time ćete izuzetno pridonijeti u kreiranju vašeg sretnog života.

Možda je vaš fokus nešto drugo.

Ono na što se fokusirate to raste (primjer srca), tako ukoliko se brinete i u energiji straha ste – to će također rasti. Tada zamjetite da ste u energiji koja vam ne pridonosi i radije promjenite misli i odaberite sretne misli i živjeti ćete sretan život.

Nikolina Balenović Knez, www.sretanzivot.hr

Uzmite poklon e-knjigu “IDEJE ZA SRETAN ŽIVOT” OVDJE.


Widget not in any sidebars
Prethodna objavaOd zabluda možeš raditi predstavu, ali ja ti neću biti publika…
Slijedeća objavaVIDEO: Veganske krafne
Nikolina Balenović
Nikolina Balenović Knez, intuitivna i feng shui savjetnica, koautorica internacionalnog bestsellera „Transformation lessons“. Najveća joj je strast da sa ljudima radi na osobnoj transformaciji ljubavi prema sebi, da osnažuje druge da budu autentična najbolja verzija sebe. Prenosi drugima kanalizirane poruke , te vrlo brzo uočava koje su blokade koje stoje na putu za ostvarenje punog potencijala osobe i daje rješenja kako navedene blokade riješiti. Ima poseban dar koji joj omogućuje viđenje istine, pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način. Life coach, diplomirani feng shui savjetnik, certificirani energetski terapeut, ThetaHealing® praktičar. Yogu vježba preko 13 godina, prošla je veliki broj edukacija ne temu intuicije, kanaliziranja i duhovnosti od Sonie Choquette i drugih, u osobnom radu na sebi je preko 15 godina, ujedno je bacc. ekonomist.