Foto: spirtualposts.com

Ako ste odabrali 1:

Ovo je znak iz Svemira da je učinjeno sve što je trebalo biti učinjeno i sada se možete opustiti i uživati ​​u plodovima svog rada. Svemir vam želi zahvaliti što ste to što jeste i što radite na povećanju svijesti drugih. Vi ste pravi duhovni učitelj koji je vodio mnoge i sada je red na vama da budete nagrađeni.

OGLAS 78 300×600 centriran
Naravno, ovaj dar nije materijalistički, on je daleko bolji od toga, piše Spirtual posts. To je dar znanja. Sada dobivate dar da znate da je život lijep i sve što postoji je tu da vam dopušta da rastete, podučavate i volite.

Nema dobrog i lošeg, pravog ili krivog, samo jednostavno postojanje. U posljednje vrijeme radite mnogo, a sad je vrijeme da krenete dalje. Posjetite prijatelja koji je u potrebi, napišite blog, posadite stablo, prenesite svoje lekcije svijetu kako bi pomogli povećati svjesnost drugih.

Ako ste odabrali 2:

Vrijeme je za povezivanje. Vrijeme je da se povežete s osobama oko vas, da se povežete sa sobom i da se povežete s prirodom. Niste sami, vi ste dio velike mreže Svemira i morate zapamtiti da je svaka, svaka stvar – biljka, životinja ili nešto drugo povezano većom silom. Možete to osjetiti, ponekad čak i možete vidjeti, ali sada je vrijeme da to uključite u praksu.

39

Uklonite masku koju nosite i dopustite sebi stvaranje prave, istinske veze. Započnite sa sobom, a zatim istražite prema van. Povežite se s biljkama, životinjama i konačno ćete biti spremni uspostaviti pravu vezu s drugima.

Ako imate probleme s vezama ili probleme s poslom, velike su šanse da sve što trebate učiniti je povezati se. Pokušajte vidjeti stvari sa svoje točke gledišta. Iskoračite iz vašeg ega, u svijest i pitajte – kako se mogu povezati s tom situacijom za svoje najviše dobro?

Ako ste odabrali 3:

Naporno ste radili, a sada je vrijeme za igru, odmor i opuštanje! Odvojite malo vremena da uživate u suncu i ponovno se povežite sa svojim unutarnjim djetetom. Učinite nešto spontano, ili planirajte avanturu ili putovanja u inozemstvo. Mnogo toga možete naučiti kada odvojite vrijeme i učinite nešto što vam je u potpunosti ugodno.

77

Ne osjećajte krivnju jer je to sve o čemu se radi! Nagradite svoje tijelo nekom čistom, organskom hranom, nagradite svoj um zabavnom stimulacijom i nagradite svoje srce radošću zbog povezivanja sa svojim prijateljima  i obitelji.

Često zaboravljamo moć osmijeha i moć smijeha. Bez obzira na vašu vanjsku situaciju, sjetite se da pronalaženje radosti u svemu može učiniti svijet dobrim za vas i za ostatak svijeta.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

OGLAS 78 300×600 centriran
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.