Foto: pixabay.com

Ovaj današnji test otkrit će vam pozitivnu i negativnu točku u ovom trenutku vašeg života. Što trebate učiniti? Jednostavno je. Odaberite jednu od ove tri slike i pročitajte opis u nastavku.

atma.hr – 52
Kontrola naših misli je ključ za kretanje naprijed, bez da na svojim ramenima osjetimo težinu svijeta. Godinama slušamo o važnosti održavanja pozitivnog odnosa prema poteškoćama koje nam život predstavlja. Došlo je vrijeme da obnovimo svoj način razmišljanja i stvorimo nove navike koje nam omogućuju postizanje onoga što želimo.

Istina je da ako si dopustite da dominiraju negativne misli ili ako dopustite da vas obuzme depresija, proći ćete kroz svoj život ne uživajući u dobrim stvarima. S druge strane, također je istina da umjetno, neutemeljeno pozitivno razmišljanje može iskriviti stvarnost.

Ono što trebate jest pronaći ravnotežu, mijenjajući svoje razmišljanje i mijenjajući svoje obrambene mehanizme. Morate aktivirati svoj unutarnji motor, samo ćete na taj način moći u potpunosti uživati ​​u životu.

Nakon ovog malog uvoda o pozitivnim i negativnim mislima, odlučili smo vam ponuditi test koji će vam ukazati na pozitivnu i negativnu točku u ovom trenutku vašeg života. Što trebate učiniti? Jednostavno je. Odaberite jednu od ove tri slike i pročitajte opis u nastavku. Slika koju ste odabrali pokazat će vam pozitivnu i negativnu točku u ovom trenutku vašeg života.

atma.hr – 52
Ako ste odabrali…

# 1

test3

Ako ste odabrali ovu sliku, vjerojatno ste okruženi nekom vrstom negativne energije. Ali ne trebate tome pridavati preveliku važnost.

Imat ćete jedno neugodno iskustvo, ali zauzvrat ćete steći mudrost koja će vam pomoći da više nikada ne naletite na takvu vrstu problema. Bez obzira na tu nepovoljnost, sreća će vas pratiti u nekom aspektu vašeg života.

Ako se potrudite, napokon ćete moći postići cilj koji ste si dugo postavili. Sve ovisi o vašoj namjeri i volji.

# 2

test2

Ova slika otkriva da će uskoro u vaš život ući nova odgovornost. To je nešto novo što će vam prilično promijeniti život. Iako je nova odgovornost, ona će biti izvor radosti i velikog zadovoljstva.

Negativno razdoblje vašeg života uskoro će završiti, a s njegovim će krajem doći nova faza u vašem životu. Prepreke će biti ostavljene u prošlosti i moći ćete uživati ​​u mjesecima koji dolaze. Napokon, nakon dugo vremena možete se odmoriti i opustiti.

Vi ste vrlo otvorena osoba i često napravite “grešku” što ste preiskreni. Pokraj vas je toksična osoba koja uživa kad joj kažete nešto negativno o svom životu. Pokušajte ne biti toliko otvoreni za sve.

atma.hr – 52
# 3

1test 1

Ako je ovo slika koju ste odabrali, to znači da u posljednje vrijeme jako želite potrošiti novac na hirove za koje znate da su u osnovi beskorisni. Pokušajte biti oprezni jer biste mogli imati financijskih problema ako trošite i trošite, a ne pristiže adekvatan priljev novca.

Ovo je vrijeme za brigu o drugima. Ova slika govori da možete vjerovati većini ljudi koje poznajete i da će uskoro biti dobro vrijeme za društvene odnose.

U ovom periodu vašeg života mogu se roditi nove ljubavi. Ne zaboravite uživati ​​u trenutku i prepustite se, jer se to možda više neće ponoviti.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić