Ponekad nam je potreban samo mali znak iz duha da smo na ispravnom putu ili da je možda vrijeme za promjenu. Kako biste saznali što je vaša posebna poruka od duha, zatvorite oči i postavite pitanje: “Koja je moja poruka iz duha?”, a zatim odaberite simbol koji rezonira s vama.

atma.hr – 52
1. Ying Yang

1 15

Ovaj simbol govori da ste na nekim područjima života bili testirani na više razina.

Dobivate priliku da podignete vibraciju, očistite negativnu karmu, stvorite pozitivnu / dobru karmu i uskladite se s nekim lijepim prilikama. Sve se svodi na vašu reakciju dok prolazite kroz te testove.

Ako možete zadržati ovaj simbol u umu kao podsjetnik da svi izazovi otkrivaju svjetlo s druge strane, uskladit ćete se s blagoslovima koji vas čekaju s druge strane tih testova.

2. Upitnik

2 13

Ovaj simbol je više nešto kao potvrda da je vrijeme da počnete vjerovati da vas čuvaju duhovna bića. Možda će vam za to biti potrebno malo vremena.

Ono što je najvažnije u ovom trenutku je da budete iskreni sami sa sobom i da učinite nešto vezano za područje koje stagnira u vašem životu i da prepoznate kako su stvari koje su se događale imale svoju svrhu.

Promjena je neizbježna i ugodno je kada pokrenemo promjenu. Ne moramo uvijek čekati da je netko ili nešto inicira umjesto nas.

atma.hr – 52
3. Sjekira

3 12

Ovaj simbol govori da je od presudne važnosti za vas da otpustite stare načine razmišljanja koji vas ograničavaju i udaljavaju od svježih, novih i uzbudljivih iskustava koja vas čekaju. Mnogi od nas su stvorenja navike i ponekad nam je teško napraviti potrebne promjene u našim sustavima vjerovanja.

Prošla razočaravajuća iskustava često ograničavaju našu spremnost da budemo otvoreni za drugačiju perspektivu, kao i za misaone procese koji dolaze s njom.

Ako ste u ovom trenutku otvoreni za širenje svojih sustava vjerovanja, zasigurno ćete biti ugodno iznenađeni!

4. Prsten

4 12

Prsten nas u ovom slučaju podsjeća da svi odnosi zahtijevaju ravnotežu, otvorenu komunikaciju i poštivanje osjećaja druge strane.

U ovom trenutku, duh od vas traži da razmislite o tome koji je odnos u vašem životu izvan ravnoteže, to uključuje sve odnose; obitelj, prijatelji, suradnici, romantični partneri, kao i odnos koji imate sa svojim unutarnjim jastvom.

Nakon što ste proveli dobar dio vremena razmišljajući o svojim odnosima,  počnite uvoditi potrebne promjene za koje znate da će poboljšati odnose koji su izvan ravnoteže.

atma.hr – 52
5. Uteg

5 9

Ovaj simbol  govori da je vrijeme da skupite hrabrost i da se pozabavite situacijom koja vas toliko plaši. Strahovi mogu paralizirati i zasigurno nemaju produktivno djelovanje na naše vrijeme, energiju i emocije.

Strah može imati veze s vašom spremnošću za ljubav, s poslom iz snova ili s bilo kakvom situacijom koja vas paralizira emocionalno, mentalno ili fizički. Pogledajte tom strahu u oči, recite mu da odstupi i onda se pobrinite za svoje poslove.

Snaga i hrabrost koju prihvaćate je ljubazna, moćna i racionalna snaga. Hrabrošću možete pomicati planine.

6. Bicikl

6 8

Bicikl je podsjetnik da ste jedini koji upravlja vašim reakcijama i emocijama.

Možete dopustiti vanjskim utjecajima da pritišću vaše gumbe ili možete filtrirati stvari kroz izazovne situacije i odlučiti što je vaš sljedeći korak.

Ovaj simbol je podsjetnik da je proaktivnost najbolji način da dođete do svoje sudbine. Beep Beep! Krenite, čeka vas nevjerojatan život koji treba proživjeti!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić