Foto: pixabay.com

Odaberite sliku koja vas najviše doziva. Ona koju odaberete nosi vam mudre savjete i smjernice za mjesec siječanj/januar 2023. godine!

atma.hr – 52
1.

girl 5749920 960 720

U mjesecu siječnju/januaru posvetite vrijeme istraživanju svoje osobnosti i svoje duše. Provodite vrijeme sami sa sobom, u miru i tišini. Zapitajte se radite li ono što vas čini stvarno sretnima ili živite u rutini koja guši vašu životnu radost.

Zona udobnosti može biti vrlo opasna. Navikli smo na takvu rutinu stvari i vjerujemo da je nama tako bolje, ali to nije uvijek istina.

Ako želite ostvariti svoje ciljeve, nemojte dopustiti da vas ograničava strah. Niste stvoreni da bi stagnirali, već da živite u harmoniji sa svijetom i da se razvijate s njim.

Imajte više želje i hrabrosti za životom, volite i prihvatite sebe. Slušajte više vodstvo, nemojte se odupirati promjenama. Kad primate vrijedne lekcije, rastete kao osoba.

Vaš će se život promijeniti kad si pružite priliku da izađete iz svoje zone komfora.

atma.hr – 52
2.

snow maiden 5749857 960 720

Mjesec siječanj/januar može biti fantastičan za preispitivanje vaših izbora. Preispitajte sebe i sve što vam se dogodilo i shvatit ćete na kraju razloge zašto se sve odvijalo na način kakav jest.

Kad prihvatimo svoje izbore svim srcem, postajemo svjesni, jer tada prestajemo žrtvovati sebe i možemo naučiti lekciju iz onoga što nam se događa, umjesto da ostanemo zakopani u negativnoj energiji.

Potrebno je razviti strpljenje u sebi kako bismo prihvatili životne cikluse. Zahvaljujući ovoj kvaliteti živimo više u miru sa sobom i razumijemo da se sve događa iz nekog razloga.

Imajte strpljenja i vidjet ćete da će s vremenom sve sjesti na svoje mjesto. Na kraju će sve biti u redu.

Sve se odvija za naše najviše dobro.

banner za knjige osho strah

3.

snow maiden 5749876 960 720

U mjesecu siječnju/januaru možete se usredotočiti na svoje emocije i raditi na njima. Sve što trebate učiniti je zapitati se kako emocije utječu na vaš život.

Dopuštate li negativnim emocijama emocijama da preuzmu vodstvo? Trebate naučiti živjeti s onim što vam se događa i pronaći način na koji ćete kanalizirati sve negativno, kako bi spriječili da ono utječe na vaš život.

Nema ničeg lošeg u prepuštanju emocijama, ali potrebno je pronaći ravnotežu.

Tehnike poput meditacije mogu vam pomoći da pronađete ravnotežu i dugo željeni mir u sebi.

Slušajte svoje unutrašnje ja i slijedite svoje instinkte.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić