Vrlo važni zakoni zdravlja su povjerenje, kao i pozitivan stav u životu. Jedan od najvećih stručnjaka iz medicine u Americi, Dr Lorraine Day kaže da ne postoje neizlječive bolesti, već samo neizlječivi ljudi.

U pozitivan stav u životu ulazi to da čovjek bude zahvalan za sve u svom životu, uvijek ima netko kome je gore.

Na zdravlje utječe i ako se odbaci unutrarnja ogorčenost i ljutnja, koja ugrožava pozitivan stav. Medicinska ispitivanja su pokazala da stav ogorčenosti i ljutnje sprečava pravilno djelovanje imunog sistema. Čovjek nije samo fizičko biće, već podjednako i duhovno, i zato je potrebno um hraniti pozitivnim stvarima. Posebno ne treba padati u samosažaljenje, što također ugrožava pozitivan stav.

A jedna od najvažnijih stvari za duhovno zdravlje je pomaganje drugima, jer se tada čovjek zaista lijepo i pozitivno osjeća. I u starim spisima, piše da treba činiti dobro drugima, a pogotovo onima koji to ne mogu uzvratiti.

Izvor: durmitor.com
Prenosi: alternativainformacije.com

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 06.03.2015.
Slijedeća objavaJeste li čuli za Lavanda – limunadu? Ovo ukusno piće uspavljuje i opušta!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.