Designed by Freepik

Ne mogu se načuditi koliko sam pred Njim opuštena, koliko smo oboje ono tko jesmo dok smo zajedno i koliko se i dalje volimo.

S Njim sam potpuna osoba, s Njim sam svoja i ona tko jesam. Zahvaljujući Njemu sam pronašla svoju životnu svrhu i istinsku sreću.

Njegove oči u kojima vidim cijeli svijet, njegov osmijeh koji obasja svaki tmurni dan i njegovi dodiri su me u potpunosti iscijelili. On mi je pokazao slobodu i On je moj najveći dar. Kad sam pored Njega, bolja sam i sretnija osoba.

On me zbilja vidio u svim izdanjima. U izdanjima u kakvima me apsolutno nitko na svijetu nije vidio. Vidio me najsretniju i najuzbuđeniju nakon što se dugo nismo vidjeli. Vidio me presretnu nakon što mi je kupio čokoladu ili sladoled. Vidio me slatku kad se ponašam kao malo dijete. Vidio me tužnu nakon smrti bliske osobe.

Vidio me nemoćnu i očajnu kad nisam vidjela izlaz iz neke situacije. Vidio me toliko umornu da me hvatao dok mi je glava klonula za stolom. Vidio me smirenu i punu ljubavi dok smo se gledali duboko u oči.

Vidio me lijenu i ravnodušnu prema svemu, kad nisam imala motivacije. Vidio je kad su me razveselile sitnice poput kasnovečernje šetnje ili sunčevih zraka.

Vidio me bolesnu, prištavu, raščupanu, u poderanoj trenirci, našminkanu, uređenu, seksi, lijepu, u kupaćem kostimu, s masnom kosom, živčanu, uplakanu, nasmijanu i ludu. Slušao je moje negativne razgovore same sa sobom, ali i one pozitivne.

Vidio je kako se razočarano gledam u ogledalo kad je došlo jedno ljeto. Vidio je kako sam ponosna kad u nečemu uspijem.

Vidio je smiješne poze u kojima spavam i doživio da ga povremeno slučajno udarim u snu. Vidio je kako se prejedam nezadravom hranom dok sam sva zamusana. Vidio je kad mi je trebao oslonac i podrška. Vidio me neovisnu i inteligentnu. Vidio me najbolju i vidio me najgoru.

I još je tu pored mene. Voli svaki dio mene. Voli moje najgore i najbolje dijelove. Kad sam sretna, i on je sretan. Kad sam tužna, rastuži se, ali ubrzo pokušava naći rješenje za svaki moj problem. Kad se osjećam ružno, kaže mi da sam najljepša baš takva kakva jesam.

Kad se prejedem, smije se, ljubi me i govori da sam preslatka. Kad sam ravnodušna, podsjeća me na sitnice za koje moram biti zahvalna u životu. Čvrsto me zagrli kad sam dobro, a još čvršće kad sam loše. Svakodnevno mi pokazuje koliko je život lijep. Svakodnevno mi pokazuje kako ćemo sve prebroditi dok smo zajedno.

On je stvarno onaj pravi. Jedini. Najviše se volim buditi pored Njega. S Njim najviše volim putovati. S Njim najviše volim zaspati. On mi je uvijek u mislima. S Njim najradije provedem kišno poslijepodne.

U Njega sam nakon toliko vremena ludo zaljubljena i za Njega bih sve učinila.

On je moje zauvijek. On je onaj pravi. Oduvijek je bio i uvijek će biti.

Obećaj meni, ali prije toga sebi, da ćeš i ti pristati samo na ovakvu ljubav. Obećaj mi da ćeš mu biti jedina. Obećaj da ćeš mu biti na prvom mjestu. Da će samo s tobom željeti provesti svoj život. Da će biti tvoj oslonac i snaga.

Najvažnije od svega, obećaj da ćeš biti samo s onim koji te voli u svim izadnjima – onako kao On mene.

zdravaisretna

Brama – Pitaj me za Ljubav

Pregled vaše energije na daljinu, iscjeljenje srca
Oporavak narušene ljubavne veze
Kako vratiti partnera, kako privući srodnu dušu
Očitanje energije partnera, odnosno bilo koje osobe preko srčane čakre (što vaš partner osjeća, je li vjeran te što bi u budućnosti mogao poduzeti)
Tajne karme, mantre, meditacija, psihološka pomoć, duhovnost

*HeartMath Institute mentor, bhakti jogi

Nazovi 060 600 303 – kod 01

Cijena poziva za Hrvatsku: 6,99 kn po min za fiksne linije / 8,41 kn po min za mobilne 

Prethodna objavaI još uvijek ne znam jesam li bila tvoja igračka ili nisam…
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 01.07.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.