Nema preduvjeta! Radionica je otvorena za sve!

Dramiti znači zaboraviti, igrati se znači prisjetiti se originalnog puta naše duše. Naša duša je na putovanju pronalaska radosti, kad se igramo prisjećamo se originalnog plana zašto smo se rodili i gdje idemo.

Bez obzira jeste li karakterno prvo pozitivna ili prvo negativna osoba, svatko ima svoju slobodnu volju. Ova radionica namijenjena je da vas izvježba koristiti zakon fokusa kroz upotrebu slobodne volje da promijenite i poboljšate način na koji gledate život i odabire koje činite da bi nove okolnosti ušle u vaše polje i postojeće se poboljšale, a sve sa svrhom pronalaska radosti. Unutarnje i vanjske!

Moguće da ste programirani da volite dramu, da ste ovisni o drami, da se valjate u drami kao u blatu, drama je svugdje oko vas naljepljena, a govorite da želite igru, da želite lijepe stvari i miran i skladan život. No sve oko vas upućuje na to da ono što govorite da želite i ono što se stvarno dešava nisu jedno te isto!

Sjetite se da mi stvaramo svoj život 90% iz naših podsvjesnih uvjerenja. Ova radionica namijenjena je da vas vrati natrag u balans podsjećajući vas na vašu točku odabira i dajući vam neke od mogućih alata za povratak u izbor.
Zato je ova radionica osmišljena kao četverosatno osvještavanje i vježbanje činjenja izbora na životnim raskrižjima.

Bit će mnoštvo vježbi i alata iz ThetaHealing®-a i ostalih metoda rada na sebi kojima ćete se moći opremiti da donosite kvalitetnije životne izbore i da ponovno izaberete one već donesene, mijenjajući energiju trenutačnih odnosa i situacija (iako ste dosad možda mislili da je to nemoguće).

IGRA UMJESTO DRAME 1

ONLINE radionica “Igra umjesto drame” održava se u srijedu 12. lipnja 2024. godine i traje 4 sata (od 18:00 do 22:00).

Na radionici ćete raditi mnoštvo vježbi koje vas opremaju za donošenje odluka u životu koje postepeno poboljšavaju igru, a smanjuju dramu.

Neke od stvari koje će se raditi na radionici:
• Kako su vaši roditelji donosili odluke? Jesu li birali dramiti ili se igrati?
• Što vas je naučila škola? Riskirati ili se povući i “igrati” na sigurno?
• Kako se donosi odluka da se igramo?
• Vježbe donošenja odluka na raskrižjima
• Vježbe odustajanja od težeg životnog puta
• Vježbe čišćenja ovisnosti o činjenju izbora koji su teški i vode u dramu
• Vježba 4 kvadrata – poboljšavanje osobnog procesa donošenja odluka u privatnom životu
• ThetaHealing® instalacije koje će vam pomoći izabirati igrati se umjesto dramiti
• Praktična primjena principa crnog i bijelog vuka iz kulture sjevernoameričkih indijanaca

TERMIN:
ONLINE 12.06.2024. od 18 – 22 sata
Moguće kupiti snimku radionice nakon termina.

VODITELJ:
ThetaHealing® učitelj Siniša Bošković

CIJENA RADIONICE/SNIMKE: 53€
(Za sve polaznike programa Mudrost i izobilje ova radionica je besplatna)

PRIJAVE: Na dnu stranice

Radionica “Igra umjesto drame” 2. dio je ciklusa ONLINE radionica “Razvij sebe”. Radionica je otvorena za sve, bez obzira jeste li ThetaHealing praktičar ili ne. Radionici možete prisustvovati neovisno o tome planirate li sudjelovali na drugim dijelovima programa.

Zbog velikog interesa za snimke, ovaj program će biti dostupan na našoj online platformi za sve. Možete ga poslušati kada god vam odgovara i koliko god puta želite. Snimke će biti dostupne svima koji kupe program do 1.12.2024.

PRIJAVE:
Prijave su obavezne na prijavnicu niže dolje: