Foto: yourtango.com

Što je to što vas čini tako nevjerojatno divnima? Svatko nosi u sebi tajni spremnik snage. Ne, ne kažem da će vam ovaj test osobnosti identificirati vas kao superjunaka koji bi trebao početi nositi kostim, letjeti okolo i podizati automobile kako bi spasio malu djecu.

Uvijek govori dobro o drugima…
Osobne snage i slabosti koje imamo su mnogo suptilnije od toga, iako, mogao bih tvrditi, one nisu ništa manje važne.

Nije lako biti svjestan vlastitih darova. U najtamnijim satima i trenucima nesigurnosti, bez obzira koliko su prolazni, teško je prepoznati koliko ste snažni. Čak i ako to uspijevate, može biti gotovo nemoguće shvatiti kako se vaša snaga manifestira u vašem svakodnevnom životu i kako je najbolje možete iskoristiti za svoju korist.

Ali ne brinite, to ne mora biti tako zastrašujuće kao što se čini. Ponekad čak i najzahtjevnije zadaće mogu se riješiti relativno jednostavnim rješenjima, piše Your tango. Mnogo je načina da se bolje upoznate, ali mnogi od njih traže puno vremena. Ovaj brz i jednostavan test traje samo nekoliko sekundi, a rezultatima je prilično teško proturječiti.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Ovaj vizualni test osobnosti osmišljen je kako bi vam pomogao da brzo i jednostavno shvatite svoju najveću snagu. Ne može biti jednostavnije.

Jednostavno pogledajte gornju sliku i uzmite u obzir prvu sliku koju ugledate. Zatim čitajte dalje kako biste saznali što to govori o vašoj najdubljoj osobnoj snazi.

Ako ste vidjeli …

1. Žensko lice

Ako ste vidjeli žensko lice, vi ste samopouzdani tip osobe. Možda se nećete uvijek osjećati kao najbolja, najpametnija i najzabavnija osoba, ali nitko tko provede vrijeme u vašem društvu to neće nikad primijetiti. Vi ste snaga s kojom treba računati, a ljudi uvijek žele još toga što im pružate.

Vaša najveća snaga je vaša sposobnost da nikad ne dopustite da vas vide da se ‘znojite’.

Uostalom, vi ste normalno ljudsko biće. Možete se činiti savršenima i sabranima u svakom trenutku, ali Bog zna da imate svoje trenutke panike. Srećom, vaše mirno i hladno ponašanje prevladava.

77

2. Žena na plaži

Ako ste vidjeli ženu na plaži, vi ste tip osobe koja provodi dosta svog vremena u okretanju prema unutra. Nije da vam se ne sviđaju ljudi, već vas jako crpi svakodnevna interakcija s njima. Ako želite biti sretni i zdravi i povezani s velikim svijetom, znate koliko vam treba vremena za sebe da bi se napunili. To je samo način na koji vi funkcionirate!

Vaša najveća snaga je način na koji se zalažete za svoje vlastite potrebe.

U današnjoj kulturi i društvu, ženi nije lako osjećati kao da može tražiti ono što joj treba, a da se ne osjeća krivom zbog njezine nemogućnosti da “sve to sama učini”. To nikada nije bilo slučaj s vama. Vama nema smisla biti na ovoj zemlji ako ne možete tražiti ono što vam je potrebno i nikad se ni jednom niste osjećali krivima.

Uvijek govori dobro o drugima…
3. Dječak na plaži

Ako ste vidjeli dječaka na plaži, vi ste tip osobe koja je potaknuta znatiželjom i radošću. Nikad niste razumjeli ljude koji ostaju kod kuće, gledaju Netflix i odmaraju se u pidžami petkom navečer. Vi smatrate da je život namijenjen da se živi, a posao je samo način financiranja života koji se živi u potpunosti. Čini se da nitko spontano večernje piće ne pretvara u noćne avanture poput vas.

Vaša najveća snaga je vaša sposobnost da otpustite prošlost.

Svatko nosi emocionalnu prtljagu. Iskreno, to je samo dio ljudskog iskustva. Srećom, niste osoba koja omogućuje prošlosti da vas definira. Imali ste slomljeno srce, imali ste uspjehe i zadržali ste se na tim iskustvima samo dok niste naučili određene lekcije. Za vas, život nije zadržavanje dosadašnjih iskustava, već se tu radi o usvajanju novih!

Ne vjeruj svemu što misliš…

4. Voda

Ako ste vidjeli vodu, vi ste tip osobe koja vidi melankoličnu prirodu življenja. Neki bi mogli reći da imate dušu pjesnika, ali to ne mora značiti da se nužno bavite umjetnošću. Vama je svaki trenutak dragocjen, nešto u čemu treba uživati, što treba cijeniti i voljeti. Vrijeme je prolazno kao i sam život. Vi često zapadate u depresiju na vaš rođendan jer to znači da ste godinu dana bliže smrti.

Vaša najveća snaga je vaša sposobnost da posvetite vrijeme, ljubav i pažnju onima koji su vam najvažniji.

Budući da sami život vidite kao nešto tako posebno i tako prolazno, dajete sve od sebe da ga potpuno iskoristite. Vama to znači povezivanje s ljudima oko sebe koji čine život vrijednim življenja. Prijatelji uvijek znaju da vam se mogu obratiti, što znači da imate spremnu stalnu vojsku prijatelja.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

31 ANĐEOSKE PORUKE

Dr. Doreen Virtue: ANĐEOSKE PORUKE

Priručnik i karte za proricanje

Ove karte za proricanje donose nevjerojatno precizne anđeoske poruke upućene vama i drugima. Svaka karta sadrži prekrasne slike anđela, te poruku koju vam anđeli žele prenijeti.

Pomoći će vam da shvatite svoju životnu zadaću, da prepoznate srodnu dušu, kakav posao izabrati, gdje živjeti, te odgovore na ostala važna životna pitanja.

Dr Doreen Virtue je osmislila ove karte prema svojim vidovnjačkim sposobnostima te je koristila najčešća pitanja i anđeoske odgovore kako bi stvorila jedinstveni set karata s vodičem za proricanje.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.