Art: Adam Scott Miller

Poruka današnjeg dana je “osvještavanje”.

Jedna od dobrobiti meditacije usmjerene na osvještavanje dijelova tijela je jačanje obrambenog sustava, do kojeg dolazi kad prebivamo u svome tijelu. Što više svijesti unosimo u tijelo, to obrambeni sustav postaje snažniji. Kao da se svaka stanica budi i raduje. Tijelo voli našu pažnju. To je ujedno i snažan oblik samoiscjeljenja. Većina bolesti prikrade se kad nismo prisutni u tijelu. Ako gospodara nema kod kuće, mnoštvo nezgodnih stvari može se ondje naseliti. Prebivamo li u tijelu, nezvanim će posjetiteljima biti teško ući.

atma.hr – 52
Uz to jača se i psihički sustav. Psihički nas štiti od negativnog, mentalno – emocionalnog polja sile drugih ljudi, koje je osobito zarazno. Prebivanje u tijelu ne štiti nas postavljanjem zidova, nego podizanjem frekvencije vibracija našeg cjelovitog energetskog polja, stoga sve ono što vibrira na nižoj frekvenciji, kao što je strah, bijes, depresija itd, sada postoji u drukčijem poretku stvarnosti. Takve vibracije više ne ulaze u polje naše svijesti, a ako uđu više im se ne moramo opirati jer samo prolaze kroz nas.

Mario Piškur, psihoterapeut
terrajungiana.hr

atma.hr – 52
Prethodna objavaOne osvajaju izgledom i energijom: 3 znaka Zodijaka kojima muškarci ne mogu odoljeti!
Slijedeća objavaZoran Milivojević, dr. med. – Ljubav na psihoterapiji, 18.10.2023. Hotel Zonar, Zagreb
Avatar photo
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.