Image by bedneyimages on Freepik

Poruka današnjeg dana je «otvorimo se životnim mogućnostima».

Kada se oglušimo o poziv života da slijedimo svoje snove, izlažemo se riziku neispunjenog i nesretnog života. Što god radili, kakve god materijalne stvari stekli putem, ako se ne bavimo onim od čega nam srce pjeva, na kraju života biti ćemo ispunjeni dubokim osjećajem nezadovoljstva i žaljenja. Ne dopustimo da to postane priča našeg života. Bez obzira na to koliko smo sada stari ili mladi, čeka nas veća priča! Moglo bi nam se učiniti da se izlažemo velikom riziku slijedeći svoj san, ali nije li najveći rizik u tome da propustimo život?

Možda smo u početku voljeli svoj sadašnji posao, ali nam je s vremenom postao teret. To bi moglo značiti da taj posao nije naš poziv te da moramo malo razmisliti i zapitati se nismo li negdje putem odbacili svoje snove?

Važan je trenutak kad shvatimo da nitko drugi neće ostvariti naše snove. Naš šef, prijatelji, partner/partnerica, obitelj i djeca ne mogu živjeti umjesto nas. Mi smo odgovorni za stvaranje života u kojem ćemo biti sretni i ispunjeni. Nitko drugi to ne može ostvariti umjesto nas.

Nije nam potreban veliki san da bismo napravili nešto veliko.

Samo budimo otvoreni prema životnim mogućnostima!

Mario Piškur, psihoterapeut
terrajungiana.hr

Prethodna objavaMagičan dan 22.2. – Niz 2-2-2 donosi fantastične mogućnosti: Evo kako možete iskoristiti tu energiju!
Slijedeća objavaGradnja konopljom
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.