Bottle photo created by freepik - www.freepik.com

Budite li se umorni i iscrpljeni? Osjećate li da ujutro nemate snage ni za što? Tada će vam od velike pomoći biti mješavina maslinovog ulja i limunovog soka. Ova jednostavna mješavina potaknut će rad vašeg metabolizma i ubrzati izlučivanje toksina. Istovremeno će vas zaštititi od štetnog djelovanja slobodnih radikala. Preporučuje se jedna jušna žlica maslinovog ulja s tri kapi limunovog soka, svakog jutra, natašte, odmah nakon buđenja.

atma.hr – 52
Jednostavna mješavina limuna i maslinovog ulja čisti organizam, poboljšava probavu i ubrzava metabolizam   

Budite li se umorni i iscrpljeni? Osjećate li da ujutro nemate snage ni za što? Tada će vam od velike pomoći biti mješavina maslinovog ulja i limunovog soka.

Ovo sredstvo poznato je još od davnina, kao i njegove zdravstvene dobrobiti među kojima su revitalizacija organizma i detox.

Maslinovo ulje opskrbljuje tijelo esencijalnim masnim kiselinama koje pomažu i u borbi protiv lošeg kolesterola. Stari Grci i Rimljani, koji su dobro poznavali vrijednost ove izuzetne mješavine, s pravom su je nazivali tekućim zlatom.

Ljekovita svojstva mješavine maslinovog ulja i limuna

1. Potiče čišćenje organizma

Ako se osjećate natečeno, tromo i umorno, vaše je tijelo vjerojatno opterećeno toksinima. Razlog tome može biti loša i nezdrava prehrana ili usporeni metabolizam, što je povezano s preopterećenjem jetre i žučnog mjehura.

Ova jednostavna mješavina maslinovog ulja i limunovog soka potaknut će rad vašeg metabolizma i ubrzati izlučivanje toksina. Istovremeno će vas zaštititi od štetnog djelovanja slobodnih radikala.

Preporučuje se jedna jušna žlica maslinovog ulja s tri kapi limunovog soka, svakog jutra, natašte, odmah nakon buđenja. Tek pola sata nakon nje pojedite doručak, a već nakon nekoliko dana osjećat ćete se bistro i poletno.

atma.hr – 52
2. Čuva zdravlje srca i krvnih žila

Maslinovo ulje je bogato esencijalnim masnim kiselinama. Ove masnoće su izuzetno važne jer potiču cirkulaciju krvi, a istovremeno uklanjaju višak lošeg kolesterola. U kombinaciji s limunom djeluju protuupalno te osiguravaju tijelu važne vitamine.

Mješavina maslinovog ulja i limuna podjednako je dobra za odrasle i za djecu. Djeca će također imati mnoge dobrobiti od samo jedne čajne žlice dnevno – pripremljene tako da u maslinovo ulje ukapate 3 kapi limunovog soka.

3. Pomaže kod reume

Ova mješavina ima protuupalna i antioksidativna svojstva koja će umiriti upalna stanja i smanjiti oksidativni stres.

Ako je redovito koristite, svakog dana na prazan želudac, mješavina limuna i maslinovog ulja značajno će vam pomoći u borbi protiv artritisa i bolova u zglobovima.

4. Otklanja zatvor

Ovo je idealno sredstvo protiv zatvora. Kombinacija maslinovog ulja i limuna pomaže stvaranju probavne sluzi. Usto poboljšava rad jetre i žučnog mjehura.

Djeluje kao snažan antioksidans koji tijelu pomaže da se lakše riješi toksina, te tako brže očisti i regenerira. Pokreće probavu i pomaže u eliminaciji svega što vašem organizmu nije potrebno.

atma.hr – 52
5. Potpomaže mršavljenje

Mješavina maslinovog ulja i limunovog soka odlična je za sagorijevanje viška tjelesnih masnoća. Masne kiseline koje se nalaze u mješavini pomažu u razgradnji vašeg masnog tkiva nakupljenog prvenstveno u predjelu stomaka.

Redovitom upotrebom smanjit ćete nivo lošeg kolesterola i triglicerida u krvi.

Recept za mješavinu maslinovog ulja i limuna

Sastojci:

  • ½ jušne žlice (8 g) maslinovog ulja
  • ½ jušne žlice (5 ml) svježeg soka limuna

Priprema i upotreba:

Pomiješajte oba sastojka.

Mješavinu popijte pola sata prije doručka. Možete je koristiti svakodnevno.

Preporučena dnevna količina je jedna jušna žlica.

Kako bi bila što učinkovitija, mješavinu konzumirajte najmanje tri puta tjedno.

alternativa-za-vas

22 KURKUMIN

AKCIJA! ULTRA JAKI KURKUMIN

kurkumin

Demencija, depresija i artritis - Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Akcijska cijena: 239 kn 203,15 kn - Kupi ovdje

AKCIJA TRAJE DO 31.04.2021.