Foto: pexels.com

Drage dame, muškarci nisu tu da vas oblače, hrane, kupuju, daju vam brojeve svojih kartica ili vam povlađuju. Istina, mnogi to i čine, rijetki iz ljubavi, ostali iz želje za kontrolom. Nemojte odgajati svoju djecu u uvjerenju da bi muškarac njima nešto trebao. Jer istina je da muškarci ne moraju ništa.

atma.hr – 78
Ovaj dan čestitam rijetkim Muškarcima pored kojih se žena osjeća ženom svih 365 dana u godini. Ženama želim samo da ne prođu kao Bukowski: da cijeli život posvete nekom “Idiotu”.

Drage žene, trebale bi znati da današnji dan nije “vaš” zbog buketa ruža ili jeftinih parfema. Nije ni dan u kojem bi se trebale osjećati važnije od muškaraca, jer to niste.

Svi su važni. Nemojte da vas pogrešno uče i da pogrešno naučite svoju djecu.

Znam da istina mnoge boli, ali drage dame, muškarci nisu tu da vas oblače, hrane, kupuju, daju vam brojeve svojih kartica ili vam povlađuju. Istina, mnogi to i čine, rijetki iz ljubavi, ostali iz želje za kontrolom.

Nemojte odgajati svoju djecu u uvjerenju da bi muškarac njima nešto trebao. Jer istina je da muškarci ne moraju ništa.

Morate same. I trebate. Biti samostalne i svoje.

atma.hr – 39

Biti neovisne o drugima. Ne zbog feminizacije, već zbog vas.

Jednog dana možda se probudite s djetetom u naručju i pokraj vas više ne bude onaj muškarac koji je nešto “morao”. Tada ćete morati same.

To biće u vama treba spoznati da vrijednost koju imate ne može vam dati niti vratiti ni jedan muškarac.

Želim vam da imate s kim zaboravit Sebe.

Da se nikad ne borite za mjesto u nečijem životu. I da shvatite da ponašanje drugih prema vama ne određuje vašu vrijednost.

Divljati s nekime. U tome je smisao.

Sanja Paraminski Aisha

atma.hr – 78
Prethodna objava10 tajni neuropsihologa: Evo kako ćete se osjećati bolje!
Slijedeća objavaRaširi krila, divlja Ženo!
Sanja Paraminski Aisha
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.