Foto: pexels.com

Oni mogu biti šarmantni, diplomatični, dobrohotni i ispunjeni mirom. Međutim, oni također imaju problema u svojim odnosima.

atma.hr – 78
Oni su blagoslovljeni s velikom sposobnošću da vide obje strane priče, zbog čega mogu izgladiti odnos i smiriti svog partnera, ali isto tako mogu prikrivati svoje prave osjećaje. A ne treba objašnjavati zašto to može biti problem u ozbiljnoj vezi.

Oni su – Vage!

Ako ste Vaga i ne razumijete zašto se vaš odnos raspada, trebate pogledati ovih pet pogrešaka koje vjerojatno činite.

1. Kažete da, ali mislite ne

S obzirom na činjenicu da su Vage toliko sposobne sagledati sve aspekte svađe i da mrze svađe, one su vam sklone reći ono što želite čuti.

Iako možda želite izbjeći sukob koliko god je to moguće, pogotovo kada se radi o nekome koga volite, stavite svoje diplomatske vještine na probu i recite im kako se stvarno osjećate.

atma.hr – 39

2. Previše se trudite biti voljeni

Vi nastojite po svaku cijenu zavrijediti ljubav vaših najbližih. Nije loše željeti biti voljen, ali nije u redu ako pokušavate kupiti tu naklonost. Ljubav ne bi trebala koštati nikoga ništa; ona se samo treba dogoditi.

Ako se to ne događa zbog vas, nikakav iznos novca ili darova neće promijeniti tu činjenicu, zato se nemojte previše ni truditi. Romantične geste su sjajne, ali pretjerivanje će dovesti do toga da će vas ljudi početi nesvjesno iskorištavati.

3. Pretjerano razmišljate

Vage vole biti u mogućnosti donijeti osjećaj mira u njihov odnos, što može dovesti do toga da pretjerano razmišljaju o svojim odlukama.

Možda ste propustili neki izvrstan odnos ili dva, jer ste predugo razmišljali o tome. Morate naučiti kako preuzeti rizike, a ne razmišljati previše o ishodima. Dugoročno je to puno bolje za vas.

atma.hr – 75
4. Ne možete biti sami

Vage uživaju biti u romantičnim odnosima. Teško im je nositi se sa životom kada su sami. Međutim, kada niste u vezi, tada možete najbolje shvatiti što stvarno želite od veze, te što vam je potrebno da živite svoj puni potencijal.

Pokušajte biti sami neko vrijeme kako bi shvatili tko ste, što želite i kako to možete postići.

5. Koketirate izvan svog odnosa

Vage vole ljubav i ako se nalaze u prepunoj sobi, vjerojatno su već razvili prijateljstvo sa svima. To također može dovesti do novih romantičnih zapleta.

Vagama flert dolazi prirodno, a to može unijeti nemir u odnos. Kontrolirajte sebe kada su u pitanju druženja s drugim ljudima, a vaši odnosi tada neće toliko patiti.

atma.hr – 78