Iako obična voda odlično pomaže u probavi i izbacivanju toksina i otpada iz našeg tijela, voda udružena s dokazanim borcima protiv istih problema je još bolje rješenje. Najbolje je da u veći vrč vode dodate sve namirnice nabrojane ispod i ostavite da se sjedine preko noći u frižideru, ali nećete pogriješiti i ako dodate samo neke od njih. Procijedite i pijte tijekom dana!

Limun: Voda sa sokom iz svježeg limuna odlično je piće za detoksikaciju. To je poznata stvar. Limunov sok čisti i alkalizira tijelo, a osim toga pun je zdravlja i nutrijenata koji će vas oraspoložiti. Nasjeckajte pola limuna na kriške i bacite u vrč.

Menta: List-dva svježe mente dati će posebnu osvježavajuću notu ovakvom piću, a još jedan razlog zašto ga dodati u ovaj miks je taj što će puno pomoći probavi i opustiti tijelo i um.

Krastavac: Dodajte nekoliko kriški krastavca i ovo piće će postati još djelotvornije i zdravije, posebno ako imate problema s glavoboljom i nadutosti.

Đumbir: Ponovo je glavna zvijezda jednog zdravog recepta. Samo par tankih kriški ove čudesne biljke u piću učinit će ga boljim sredstvom za čišćenje, probavu, a samim tim za ravnanje trbuha. Ako nemate svježi koji je bolji izbor, stavite onaj u prahu.

Neki tvrde da su uz ovo piće u mjesec dana izgubili 5 kg!

http://namirnice.ba/magazin/