Što će vam novi dan, ako u njemu opet vrtite stare filmove? Što će vam sunčano jutro, ako ste ga čim ste otvorili oči zatrpali tamnim oblacima emocionalnog smeća iz prošlosti?

atma.hr – 78
Pa što ako je toliko toga do sada pošlo po zlu? Pa što??? Sad barem znate kako ne treba. Pa šta ako vas nisu tretrali onako kako ste željeli i znate da zaslužujete? To vas je učinilo snažnijima.

Pa šta ako se roditelji nisu ponašali prema vama onako kako bi trebalo? To vam je pomoglo da se otisnete iz zone komfora i udobnosti roditeljskog doma pa da s većom odlučnošću krenete u novi život! Gdje vi možete dati ono što niste dobivali kada ste bili maleni.

Pa što ako osoba s kojom ste se vjenčali više nije ona sa kojom želite provesti život? Jeste li dali sve od sebe najbolje što možete, da ta veza uspije? Jeste??? I i dalje ne ide? Pa nije kraj svijeta!

Učinite novi izbor u novom smjeru za novu sretniju budućnost. I vjerujte mi, neće se ništa tako strašno dogoditi kao što to naš mozak obično iscenira… Sve će se na kraju posložiti, a vi ćete konačno imati svoj Mir. Iz kojeg dalje možete sve što poželite.

Pa što ako kad sagledate svoj redovan dan shvatite da većinu dana ustvari radite ono što ne želite? Zahvalite na toj divnoj spoznaji! Osvijestila vas je! Da od sada barem 5 minuta više u danu odvojite za ono što volite. Pa će to sutra biti 10, 15 min… I kao nagradu mijenjati će vaš pogled i na ono što smatrate da morate napraviti. Pa ćete i to početi činiti sa radošću.

atma.hr – 39

Pa što ako vaša prošlost nije bila idealna? Pa ničija nije! To mi samo mislimo da jest, jer ne živimo tuđi život 24 sata na dan. Okanite se iluzija! I prestanite vjerovati da ste žrtva života i sudbine. Vaš je život vaša stvar. Niste nikome odgovorni više nego što ste samome sebi.

Ne možete pomoći drugome, ako prvo ne pomognete sebi. Pobrinite se prvo za svoje osjećaje i pokrenite se prema sve boljem i boljem osjećaju! Da biste tek iz te pozicije mogli kvalitetno pomoći i ljudima oko sebe, počevši od onih koje najviše volite.

Jer na koncu… Što će vam novi dan, ako u njemu opet vrtite stare filmove? Što će vam sunčano jutro, ako ste ga čim ste otvorili oči zatrpali tamnim oblacima emocionalnog smeća iz prošlosti?

Što je bilo – bilo je! Ne dovodite to stalno iznova u svoju sadašnjost. Podvucite crtu sa vašim životom do sada, zbrojite se, izvucite najbolje iz onoga što je bilo i KRENITE DALJE!
Krenite konačno naprijed! Pa pogledajte koliko vam je već godina prošlo? Ne čini li se da su prošle u trenu? E tako će proći i one što dolaze. Zato ih iskoristite najbolje što možete! Ne čekajte više! Počnite od SADA.

Neka ovaj dan u vašem životu bude obilježen time da ste konačno počeli misliti malo na sebe. Da ste počeli usrećivati sebe. Udahnuti radost i entuzijazam u svoj dan!

Želim vam da danas zaspete zadovoljni i ponosni na sebe! Da vam smiješak zatitra na usnama jer ste učinili nešto dobro za sebe! Nešto što vas raduje i čini sretnima!
I želim vam da s tim osjećajem legnete u krevet svaku noć…

atma.hr – 78
Ne trebate i ne čekajte dozvolu izvana. Dajte je sami sebi! Jer vi to možete i znate duboko u sebi da zaslužujete biti zadovoljni i sretni! Vrijedni ste toga! Nitko drugi nije vrjedniji od vas!

Pa dozvolite si krenuti! Usudite se! Vaše Novo sutra jedva čeka da dođete!❤️

Iva Bradarić 

https://suncanastrana.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Sun%C4%8Dana-strana-%C5%BEivota-947580778669963/

Marisa Peer: Vrhunsko samopouzdanje

vrhunsko samopouzdanjemin

Tajne koje otkrivaju kako se svaki dan osjećati fantastično

Vrhunsko samopouzdanje prirodno je stanje s kojim smo došli na ovaj svijet. Međutim, uslijed nametanja društvenih normi, a zajedno s njima i cijeli niz programa i paradigmi, uspjeli smo potisnuti većinu te vjere u sebe i samopoštovanja u zaborav.

Ova knjiga vratit će vam vještinu ugodnog življenja i ljubav prema sebi. Uz knjigu dobijete besplatne hipnoze Marise Peer, koje čita Karmen Jerković, certificirani hipnoterapeut po RTT metodi Marise Peer.

Cijena: 129 kn – Kupi ovdje