Numerološka tumačenja ukazuju da su osobe rođene 18. u mjesecu bile prevaranti u prošlom životu, te da je njihov zadatak u ovom životu da ostanu na strani istine i integriteta. Osobe rođene 22. u mjesecu imaju tešku karmu povezanu s djecom, njihov je zadatak u ovom životu da nadoknade grubost prema najmlađima iz prošlog života.

atma.hr – 52
Numerologija već stoljećima intrigira ljude širom svijeta, a jedan od zanimljivih koncepta je teorija o “karmičkoj zoni”.

Prema ovoj teoriji, osobe rođene između 14. i 22. u mjesecu imaju posebnu karmu koja zahtijeva ispravljanje grešaka iz prošlih života. Svaka grupa datuma nosi svoju specifičnu “karmičku kaznu” prema numerološkim tumačenjima.

14. u mjesecu: Ispravljanje pohlepe

Osobe rođene 14. u mjesecu, prema numerologiji, trebale bi ispraviti greške pohlepe iz prošlog života.

Njihov zadatak je da pronađu umjerenost u svemu što rade, kako bi ispravili karmičke greške.

15. u mjesecu: Biranje između svjetla i tame

Numerolozi tvrde da su osobe rođene 15. u mjesecu u prošlosti mnogo zgriješile, te da danas imaju izbor između tamne i svijetle strane.

Njihov izbor će odrediti ispravljanje grešaka iz prošlosti i utjecati na njihovu sadašnjost i budućnost.

16 u mjesecu: Popravljanje porušenog

Oni koji su rođeni 16. u mjesecu, prema numerološkim tumačenjima, imaju zadatak da popravljaju sve ono što su uništili u prošlom životu.

Njihova karmička kazna je vezana za obnavljanje i popravljanje.

atma.hr – 52
17. u mjesecu: Kazna za krađu slave

Osobe rođene 17. u mjesecu, prema numerologiji, su u prošlom životu bili gladni slave i bile su sklone krađi tuđih ideja.

Kao karmičku kaznu, numerolozi navode da im neće biti dato da postignu velike uspjehe u ovom životu.

18. u mjesecu: Borba za istinu

Numerološka tumačenja ukazuju da su osobe rođene 18. u mjesecu bile prevaranti u prošlom životu, te da je njihov zadatak u ovom životu da ostanu na strani istine i integriteta.

19. u mjesecu: Poštovanje pravila

Oni koji su rođeni 19. u mjesecu, prema numerološkim vjerovanjima, zloupotrebljavali su moć i ovlaštenja u prošlosti, te će sada morati strogo poštivati pravila kako bi ispravili karmičke greške.

20. u mjesecu: Tradicionalnost kao ispravljanje grijeha

Numerologija sugerira da su osobe rođene 20. u mjesecu bile glavni grešnici u prošlom životu, te da im je suđeno da budu tradicionalisti koji poštuju obitelj u ovom životu.

atma.hr – 52
21. u mjesecu: Vjernost domovini

Osobe rođene 21. u mjesecu, prema numerološkim tumačenjima, izdale su svoju domovinu u prošlom životu.

Zato im se savjetuje da budu vjerni svojoj zemlji kako bi ispravili karmičke greške.

22. u mjesecu: Nadoknada prema djeci

Numerologija upućuje da osobe rođene 22. u mjesecu imaju tešku karmu povezanu s djecom, te da je njihov zadatak u ovom životu da nadoknade grubost prema najmlađima iz prošlog života.

stil.kurir/republika