Art: Josephine Wall

Ovo je za sve vas koji ste odrasli bez da vam se govorilo koliko ste jedinstveni i posebni, kako ste sposobni postati sve što želite postati, kako je normalno imati i sanjati snove izvan uobičajenih normi društva… i koliko ste bitni za ovaj svijet.

atma.hr – 78
Afirmacije su vođeni put do unutarnjeg mira i radosti. Koristite ih svaki dan i vidjet ćete rezultate vrlo, vrlo brzo!

Kroz odgoj i odrastanje, ljubav bližnjih je često bila zasjenjena s puno straha, srama i krivnje kad god bi iskakali iz društvenih kalupa.

Djeca se nedovoljno uče biti pozitivna i sigurna u životu, uvjerena u vlastite sposobnosti da naprave pametne odluke ili slijede svoj ​​san. Zašto je uvijek naglasak da se bude u skladu s pravilima, a poslušnost kao mjerilo, je ono što je iznad svih stvari?

Zašto su ove jednostavne poruke istine, koje mogu promijeniti naše živote, tako skrivene u našoj kulturi i odgoju?

atma.hr – 39

Zašto najčešće afirmacije otkrivamo slučajno i osjećamo se kao da smo otkrili novi zlatni rudnik, kada se gotovo sve one nalaze u drevnim porukama koje još uvijek vrijede?

Danas s vama dijelimo ovu predivnu afirmaciju koju možete primijeniti kad god se osjećate tužno, neshvaćeno ili usamljeno:

Afirmacija kad se osjećaš usamljeno i neshvaćeno

Osjećam ljubav onih koji nisu fizički blizu mene.
Uživam u svojoj samoći.
Ja sam prevelik dar ovome svijetu da bih osjećao samosažaljenje i tugu.
Volim i prihvaćam sebe.
banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

2 KOMENTARA

  1. Zvjezdana, nemoj se toliko Davati. nemoj toliko Pozornosti njima pridavati. pa promatraj malo njih. oni uopće niti ne učestvuju u razgovoru a kamo li da se toliko daju emotivno i psihički. Pričaju s tobom, gledaju lijevo-desno, često imaju sunč. cvike, ma baš ih briga za sve, blebeću bez kraja i konca, i to o “ničemu”, ma koga briga. Kuiš? Pa ti možeš i ti. Mahat glavom lijevo-desno, pa to je barem lako 🙂 Sretno!

  2. što sam starija sve teže podnosim ljudsku zloću, zavist, jal, zlobu. eto. da li su ljudi sada postali zločestiji nego prije ili sam ja sada sa godinama potrošila štit koji me brani, ne znam. ali znam da nakon druženja sa njima nisam dobro. loše se osjećam. i fizički i psihički sam izmorena, bez energije. i sve više vremena i samoće mi treba da dođem k sebi i postanem opet ona svoja. žao mi je zbog toga.