Foto: pixabay.com

Što god da se dogodi do 25. svibnja/maja, volja je sudbine da vam poboljša život!

atma.hr – 52
Promjena je u zraku i čini se da nitko ne može pobjeći! Radi se o tome da će 8. travnja/aprila doći do snažne pomrčine Sunca za vrijeme mladog Mjeseca u znaku Ovna koji je zaslužan za hrabar početak i razvoj neke situacije. Ovim znakom vlada vatrena stihija, a zadužen je za brzi razvoj događaja, kada budućnost doslovno uleti u kuću ili u život – nemoguće ju je sakriti.

Svaka pomrčina ima svoj stupanj – mjesto u horoskopu na kojem se Sunce nalazi u trenutku događaja. Energetski, ovo je najvažniji dio neba, jer je obdaren ogromnim potencijalom – svaki planet koji tada stoji na ovoj točki doslovno ponovno živi pomrčinu i rađa nove situacije.

Da biste izračunali kada će se zaista dogoditi najvažniji događaji koji će započeti 8. travnja/aprila, možete zabilježiti stupanj Sunca – ono će biti na 18 stupnjeva Ovna. A dispozitor pomrčine, Mars, ući će u ovaj stupanj tek do 25. svibnja/maja, što obećava najsnažnije događaje na ovaj datum.

Upravo 25. svibnja/maja Mars će primiti i umnožiti potencijal događaja koji se formira 8. travnja/aprila. Stoga ne brinite ako se neke situacije koje pokrenete u travnju/aprilu sporo ostvaruju.

Neka Mars dođe do izražaja jer će se 25. svibnja/maja osim njega na nebu formirati i pun Mjesec u Strijelcu koji će donijeti snažnu energiju iskoraka i osobnih postignuća na nekom super uspješnom pitanju.

Što god da se dogodi do 25. svibnja/maja, volja je sudbine da vam poboljša život!

atma.hr – 52
Situacija može biti povezana s probojem u financijama, poboljšanjem u karijeri ili nekom vrstom međunarodnog ili obrazovnog postignuća. Vjerojatno do ovog trenutka možete osjetiti snagu da probijete zid u nečemu što dugo nije uspijevalo ili je odgođeno.

Za mnoge ljude događaji od 25. svibnja/maja mogu postati pravi tsunami na ljubavnom planu – upravo 25.5. Venera će ući u trigon s Plutonom, što može donijeti susret s osobom za koju ćete biti zainteresirani.

Julija Lifanova

ATMA/wday/Pripremila: Suzana Dulčić