Od 28. do 31. svibnja svake godine Sunce prelazi preko Aldebarana, aktivirajući njenu energiju i čineći je lakše dostupnom svakome od nas. Možemo upotrijebiti energiju Aldebarana da izoštrimo svoje umove, ubrzamo svoj put do prosvjetljenja, pojačamo svoju izdržljivost, zaštitimo se i možda podsjetimo zašto smo se odlučili reinkarnirati u ovom životu.

atma.hr – 52
Aldebaran je poznata kao jedna od četiri kraljevske zvijezde. Njeno mjesto na našem nebeskom nebu dugo se smatralo svetim u mnogim drevnim kulturama diljem svijeta.

Za Aldebaran se kaže da donosi bogatstvo, hrabrost, uspjeh i izdržljivost. Njena se energija uspoređuje s anđelom čuvarom koji pazi i štiti one koji se kupaju u njegovoj energiji.

Za Aldebaran se također kaže da budi i izoštrava um. Aktivira našu čakru trećeg oka, omogućujući nam da rastemo u inteligenciji i podižemo svoju svijest na nove visine.

Aldebaran se smatra zvijezdom prosvjetljenja i omogućuje nam preuzimanje novih i nadahnutih ideja iz Svemira ravno u naše umove.

Prema nekim astrolozima, za Aldebaran se također vjeruje da je dom portala Srebrna vrata, koji je ulazna točka za duše koje putuju na Zemlju ili se reinkarniraju natrag na Zemlju.

Dok duše putuju kroz portal Srebrnih vrata, okupane su zaštitnim svjetlom Aldebarana prije nego što krenu u svoju novu reinkarnaciju.

Od 28. do 31. svibnja/maja svake godine Sunce prelazi preko Aldebarana, aktivirajući njegovu energiju i čineći je lakše dostupnom svakome od nas.

Možemo upotrijebiti energiju Aldebarana da izoštrimo svoje umove, ubrzamo svoj put do prosvjetljenja, pojačamo svoju izdržljivost, zaštitimo se i možda podsjetimo zašto smo se odlučili reinkarnirati u ovom životu.

atma.hr – 52
Ako ste se ikada željeli baviti regresijom prošlih života ili čitanjem Akashinih zapisa ili meditacijom, ovaj vremenski okvir će vam ponuditi dodatnu podršku. Također se možete prirodno naći u snovima ili intuitivnim preuzimanjima o svom prošlom životu i ugovoru duše.

Budući da je Aldebaran povezan sa srećom i uspjehom, ovaj dan također možemo iskoristiti za djelovanje prema našim ciljevima i snovima te za manifestacijski rad.

Kako je portal Aldebaranove energije pojačan, vizualizirajte sve što želite za sebe, svoje voljene i svijet oko sebe. Dopustite svom umu da se prenese na nove visine dok stvarate ovaj vizual za sebe.

Budući da je Aldebaranova energija tako snažna, osobito na mentalnoj razini, možemo se osjećati preopterećeno ili tjeskobno, osobito ako smo skloni pretjeranom razmišljanju ili imamo pretrpan um.

Ako se počnete osjećati preplavljenim svojim mislima, vratite pozornost na dah. Također je korisno odabrati nešto u svom prostoru za promatranje ili napraviti popis svih stvari za koje osjećate zahvalnost. To vam može pomoći da svoje misli prebacite na sadašnje stanje, umjesto da razmišljate o prošlosti ili budućnosti.

Uživajte u energijama Aldebarana!

ATMA/foreverconscious/Pripremila: Suzana Dulčić