Created by Kjpargeter - Freepik.com Background image created by Kjpargeter - Freepik.com

Dolazak Pete dimenzije traži veliku svjesnost za svaki osjećaj i za svaku misao. Traži i veću odgovornost jer manifestacija onoga što osjećate i mislite, događa se brže. Vrijeme je da se fokusiramo na srce koje je centar svjetlosnog tijela. Srce je kucalo prije nego što ste znali misliti!

atma.hr – 52
Srce je prvi organ koji se stvara kod djeteta u majčinoj utrobi. Otkucaji srca su prvi signal života. A život je dar. U srcu se nalaze senzitivni neuroni koji imaju vlastitu inteligenciju. Srce ima svoju unutrašnju mudrost.

Mozak je povezan s neurološkim sistemom i odgovoran je za izlučivanje hormona. U našem suvremenom svijetu, previše se potencira funkcija mozga. Ali srce i mozak su povezani.

To je onaj unutarnji dijalog u nama koji čujemo svakog trenutka. Razmišljamo o tome što je ispravno, a što nije.

U mozgu stvorili smo softver s uvjerenjima da budemo prihvaćeni od okoline, bez razlike hoćemo li biti povrijeđeni. Toliko smo se zanijeli da budemo prihvaćeni što smo izgubili sebe.

Mozak je koristan samo u nekim trenutcima kada smo suočeni sa situacijom “bori se ili bježi “. Tada se izlučuju hormoni adrenalin i kortizol koji su korisni samo za kratkotrajni period. Ali za duge staze su štetni zato što nitko ne može izdržati dugotrajni stres.

Tako opada imunološki sistem i pojave se bolesti koji su signal da nešto trebamo promijeniti u životu.

Živimo u vrijeme koje zahtijeva velike promjene kod nas kako bismo se usuglasili s povećanom frekvencijom naše planete Zemlje.

atma.hr – 52
Velika ekstremna promjena u svijetu traži od nas da se fokusiramo na srce. Srce šalje impulse mozgu, ali mi mnogo puta nismo svjesni toga.

Previše smo zaokupljeni vanjskim svijetom. Vrijeme je da se fokusiramo na srce koje je centar svjetlosnog tijela. Srce je kucalo prije nego što ste znali misliti.

Sve je energija, vibracija i frekvencija. Što trebamo učiniti? Dotaknite srce rukom onako kako vama odgovara. Fokusirajte energiju ka srcu. Vizualizirajte kako svjesnost uma prelazi u svjesnost srca. Tako šaljete signal vašem tijelu da ga volite.

Vaše tijelo je mikrokozmos. Srce je Sunce u Univerzumu kao makrokozmos. Kada ste fokusirali svoju energiju u srce, osjećajte ljubav, zahvalnost, razumijevanje i suosjećanje. Tako podižete vašu frekvenciju. Ako ste podigli svoju frekvenciju, vi jačate vaš imunološki sistem.

Kada ste fokusirani u srcu, preplavit će vas vaši osjećaji. Iz vanjskog svijeta vi ste ušli u unutarnji svijet. Kada ste u unutarnjem svijetu, dobit ćete odgovore, jer je vaša intuicija dostigla višu razinu. A intuicija je govor srca, govor duše.

Dolazak Pete dimenzije traži bivanje u srcu. Traži veliku svjesnost za svaki osjećaj i za svaku misao.

Traži i veću odgovornost, jer manifestacija onoga što osjećate i mislite, događa se brže. Najvišu frekvenciju donose ljubav, razumijevanje, suosjećanje i zahvalnost.

Sonja Naumova / Pleme galaktičke federacije i Događaj