Foto: unsplash.com

Ovaj znak je poznat po svojoj postojanoj osobnosti. Bez obzira na situaciju koja se događa, on se može nositi s njom, na staložen i miran način. On je uvijek stabilan i pouzdan, što ga čini izvrsnim partnerom i prijateljem mnogih kaotičnih znakova u zodijaku.

atma.hr – 78
On je – Bik!

Što možemo učiniti kako bi se Bik osjećao doista voljeno, podržano i poštovano, onako kako bi trebao?

Pročitajte 6 najboljih ideja u nastavku.

1. Budite strpljivi, nemojte navaljivati

Ponekad je Biku potrebno neko vrijeme kako bi posložio stvari na svoje mjesto. Nestrpljivost ili nasrtljivost tu ne može donijeti ništa dobro.

Ako osjećate kao da vam je potrebno nešto malo više od vašeg Bika, jednostavno izrazite svoje potrebe, a zatim mu dajte malo prostora kako bi vam mogao prići.

On mora raditi stvari kada njemu odgovara, na svoj način. To će zahtijevati malo posla, ali na kraju će se isplatiti.

atma.hr – 75
2. Znajte da Bik nikad ne zaboravlja

Kada je riječ o sjećanju, Bik može biti i kao slon.

On je posvećen i suosjećajan partner – ako ste zeznuli ili učinili nešto krivo, postoji dobra šansa da će vam oprostiti i prijeći preko toga, samo nemojte očekivati da će zaboraviti vaše grijehe u skorije vrijeme.

On ne može zaboraviti čak i ako to želi, jer jednostavno na taj  način funkcionira.

3. Vaša riječ je vaša veza, ne kršite svoja obećanja

Bilo koji Bik će vam reći kako bi puno više volio da budete s njim potpuno iskreni, čak ako će ga to možda uznemiriti ili razočarati, nego da date obećanje za koje ne znate možete li izvršiti.

Povjerenje je Biku sve i bez njega  ne postoji šansa za uspješan odnos. Odaberite svoje riječi pažljivo i nikada nemojte davati obećanja ili jamčiti za nešto u što niste sasvim sigurni.

atma.hr – 39

4. Uvijek budite direktni, ne očekujte da vam čita misli

Ne postoji ništa što Bik cijeni više od jednostavne, jasne iskrenosti. Bik je najizravniji znak kada je u pitanju komunikacija i on može poštivati samo osobu koja mu može uzvratiti tu izravnu autentičnost.

Bik nema želju za igranjem igrica, nije vidovit i ne voli biti prisiljen pogađati što mislite/osjećate ili što  vas muči. Jednostavno mu recite o čemu se radi.

5. Povezanost bi trebala biti duboka

Bik nije za kratkotrajne, prolazne avanture. On želi da se stvari odvijaju polako, kako bi mogao upoznati svog partnera i stvarno iskusiti intenzivnu emocionalnu i romantičnu vezu s tom osobom.

Odvojite vrijeme za razgovor o svojim osjećajima, ne bojte se razgovarati o onome što oboje želite i trebate.

atma.hr – 78
6. Sitnicama mu pokažite da ga poštujete

Bik nije točno ono što bi se moglo nazvati ovisnim znakom. On ne treba  vaše odobrenje svaki put kad učini nešto, ali cijeni vaše poštovanje. Nije potrebna velika kazališna gesta da bi mu se to pokazalo.

To može biti nešto jednostavno – da ga stvarno slušate kada govori,  da ga nikad ne prekidate ili samo da preuzmete inicijativu i pitate ga kako je.

Vjerujte mi, ovo vam se može činiti malo, ali biti će primijećeno.

Pokažite Biku povjerenje, iskrenost i poštovanje za koje znate da zaslužuje i on će osjetiti dubinu i iskrenost vaše ljubavi. Na taj način će vidjeti da ga razumijete i obožavate zbog onoga što on točno jest.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić