www.youbioit.com

Nije istina da dok smo bili djeca smo bili kreativniji i luckastiji i pozitivniji. Samo smo odrasli i pali pod utjecaj izučenog društva koje nas uči, što smo, što i kako ćemo. Evo ja i danas kad me nešto inspirira idem za tim, jer se osjećam cool i bolje kada savladam neku novu vještinu.

atma.hr – 39

Sve je to počelo davno, kada sam imala 6 godina, gledala sam film (čitaj filmčimu) Back to the future. I tamo je bio onaj klinac Marty Mcfly koji je skejtao kao pravi profić. I ja eto odlučila da je vrijeme da proskejtam, ako može Marty, mogu i ja. I tako sam drugi dan otišla sa dedom kupiti skejt i rekla gle sad ovo. 

Na filmu je to izgledalo super. Staviš jednu nogu gore drugom se odgurneš i letiš cestom kao albatros. No daleko je to od istine. U velikom padu trtica je osjetila svu bol, moje naivnosti i nesposobnosti skejtanja. E onda sam shvatila, ako nešto želiš, trebaš se potrudit. Trebaš raditi na tome. Trebaš se dati u to duhom i tijelom i energijom i uspjet ćeš.

I tako sam našla blagu nizbrdicu i sjela na taj skejt i spuštala se tjedan dana polako sjedeći na njemu. I onda mi je sinulo. Nera ti nećeš biti Marty ako ne ustaneš. Pa sam ustala i pridržavala se za zgradu i polako se balansirala na tom skejtu. I onda sam se odvažila, pustila zgradu, krenula nizbrdicom i shvatila hej, pa ja skejtam. Nema držanja, nema straha, nema padova. To je to!

atma.hr – 78
I onda kako sam odrastala izazivala sam ljude na dvoboj u skejtanju, jer ipak sam ja „Marty“. I dečki gubili, jer molim te koji može skejtati u štiklama? I tako sam shvatila da me kroz život i dalje svašta inspirira, potiče i pokreće i ja samo koračam tim putem kreativnosti i inspiracije i motivacije.

Da li se radi o kolaču, plesanju, crtanju, ako me zanima učim, stvaram, inspiriram se i potičem druge da rade isto. Da rade stvari od kojih im duša titra i pleše. Kada se okrenemo oko sebe, ako smo imalo razigranog duha, inspirirati nas može obična pjesma, reklama ili nečija cool zurka. Nema tu pravila.

Voli život i on će voljeti tebe. Tako me zanimalo i naučiti restaurirati namještaj, pa sam i to savladala, jer me inspiriralo i potaklo da se igram bojama, starim stvarima i pretvaram ih u nešto novo i neobično.

Ne daj se budi Marty Mcfly, ipak on skejta, svira gitaru i putuje kroz vrijeme, pa ako to nije inspirativno, onda ne znam što je.💋💋

Nera Crnčić

67 STVORITE NOVO JA

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 25.12.2018.
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 26.12.2018.
Oduvijek sam znala da je mnoštvo energije, izvan spektra poimanja naših osjetila kojima se inače služimo. Oduvijek sam i svoj život pokušavala kreirati po tome sebe. No u jednom trenutku sam to ostavila po strani i okrenula se kreaciji društvenog marketinga, koji me gotovo stajao života. I zatim sam se vratila na put koji slijedi energetsko duhovni put, pomogla sebi, a nastavila pomagati i ljudima oko sebe u raznim područjima života. Uvijek sam se bavila i umjetnošću i znanošću i nisam razdvajala ta polja. I svakime sa kim radim, radim individualno, jer svaka je duša, energija, tijelo i um poseban.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here