Image by vecstock on Freepik

Poznata astrologinja tvrdi da će se jedan horoskopski znak posebno istaknuti po tome što će imati puno sreće i novca sve do kraja 2024. godine.

atma.hr – 52
Poznata ruska astrologinja Tamara Globa otkrila je da će jedan horoskopski znak do kraja godine biti blagoslovljen velikom srećom na financijskom i poslovnom planu. Ovaj znak će moći ostvariti veliku zaradu i dobiti značajnu količinu novca, iako to možda uopće nije očekivao.

Horoskop, barem kada je riječ o materijalnom obilju, do kraja 2024. posebno je naklonjen Strijelcima, tvrdi Globa.

Osobe rođene u znaku Strijelca do kraja godine očekuje vrlo posebno razdoblje – otvorit će im se novi horizonti kad je u pitanju karijera, a to znači ili promjenu posla, ili možda kompletno zanimanje, ili napredak na svom trenutnom poslu.

Otvaraju vam se nove prilike za rast i razvoj koje će vas dovesti do otključavanja vašeg potencijala i postizanja novih visina. Najbolji dio je što ćete konačno shvatiti svoju pravu svrhu i oblikovati svoje snove, ciljeve i želje.

Jasan fokus na ono što stvarno želite postići u životu pomoći će vam da budete još odlučniji. Uz odlučnost i ambiciju dolazi i veća plaća i puno bolja zarada.

Vaše financije bit će više nego dobre; ne samo da ćete sami zaraditi puno više novca nego prethodnih mjeseci, nego će novac dolaziti i iz neočekivanih izvora, a moguće je osvojiti i vrlo vrijedne darove.

Bez obzira na novac i posao, Strijelac će općenito osjećati zadovoljstvo i sreću svaki dan, čak i bez razloga. Napokon im neće trebati potvrda drugih da bi osjetili pravu sreću.

zena.blic/story

atma.hr – 52