Mira Kelley je stručnjak za regresiju i u ovoj knjizi iznosi svoja iskustva s regresijom, priče svojih klijenata kroz transkripcije seansi, kao i vježbe pomoću kojih i sami možemo otkriti svoj prošli život.

Istraživanje prošlih života može vam pomoći da promijenite svoju stvarnost i riješite razne zdravstvene tegobe, emocionalne i druge probleme. Autorica govori o tome kako se u bilo kojem trenutku možete povezati sa svojim višim Ja, zašto je važno oprostiti, zašto imate apsolutno pravo voljeti sebe i kako vas Univerzum uvijek podržava, bezuvjetno, s ljubavlju.

atma.hr – 61
Stručnjakinja za regresoterapiju Mira Kelley vodi nas na nevjerojatno putovanje naše duše – dok učite o prirodi vremena, karme, sudbine i slobodne volje, otkrit ćete kako možete iscijeliti tijelo, um i duh. Priče na ovim stranicama, među kojima je i ona slavnog Waynea W. Dyera, otkrivaju nam kako svaki izbor stvara novu stvarnost.

Radom na prošlosti moguće je iscijeliti sadašnjost jer, sa stajališta duše, svi naši sadašnji, prošli i budući životi postoje istodobno u istom trenutku – sada.

Knjiga Mire Kelley podsjeća nas da je naš život svakog dana otvoren za nove mogućnosti, izbore i rezultate. Priče i mudrost koju dijeli darovi su koji nam omogućuju da vidimo da su čuda moguća u svakodnevnom životu. – Anita Moorjani, autorica knjige Ponovno rođena

atma.hr – 61
O autoru:

Mira KelleyMira Kelley odrasla je u Bugarskoj, gdje je u trinaestoj godini doživjela moćno iskustvo regresije. Slijedeći intuiciju s velikom je hrabrošću krenula na studij u SAD gdje je završila pravni fakultet i zaposlila se kao korporativna pravnica u velikoj tvrtki u New Yorku.

Bolno fizičko stanje navelo ju je da se vrati regresiji koja joj je pomogla da doživi trenutno emocionalno i fizičko iscjeljenje. Potaknuta tim iskustvom danas vodi druge kroz regresiju pomažući im da preobraze svoj život – pronađu partnera, svoj cilj, karijeru, ozdravljenje, duboke uvide.

Priče s njezinih seansi objavljene su u knjigama Wishes Fulfilled (Ispunjene želje) dr. Wayne W. Dyera i Čuda se događaju Briana L. Weissa, a mogu se pročitati i na portalu Oprah.com.

Prošli životi i paralelne stvarnosti

mini 1Mira Kelley je stručnjak za regresiju i u ovoj knjizi iznosi svoja iskustva s regresijom, priče svojih klijenata kroz transkripcije seansi, kao i vježbe pomoću kojih i sami možemo otkriti svoj prošli život. Istraživanje prošlih života može vam pomoći da promijenite svoju stvarnost i riješite razne zdravstvene tegobe, emocionalne i druge probleme.

264 stranice, format: 14×21,5 cm

Cijena: 135 kn