Za asteroid Lilith neki astronomi kažu da je drugi Zemljin satelit, ali kako je rijetko vidljiv, dobio je ime Crni Mjesec. Mnogi astrolozi smatraju da Lilith predstavlja erotiku, ali i moć izraženu preko astrološkog znaka i kuće u kojoj se nalazi u ličnom horoskopu, tako da donosi iskušenja, ljubav i novac.

atma.hr – 39

Lilith, takođe, simbolizira žensku intuiciju i moć zavođenja, pa ako je u ličnom horoskopu blizu Mjeseca, Venere i Neptuna, ženama daje ljepotu, izazovnost i tajanstvenost, a muškarce čini podložnim ženskim utjecajima.

OVAN 

Ponos i privlačnost naglašeni su kod vašeg znaka koji su rođeni 1958., ’67., ’75., ’85. i 1994. u prvoj i drugoj dekadi znaka, jer imate Lilith u Ovnu.

Ukoliko ste žena, često potiskujete snažne emocije ili raskidate vezu u afektu, tako da muškarci o vama maštaju, ali vas se i pribojavaju.

Muškarac Ovan je samouvjeren i velikodušan, međutim teško pokazuje osjećanja i pronalazi pravu partnericu.

BIK 

Emotivnost i erotičnost čine vas omiljenim kod suprotnog spola koji osvajate privlačnim glasom, ljubaznošću i galantnošću, ako ste rođeni 1950., ’59., ’68., ’77., ’94. i 1995. godine, jer imate Lilith u Biku. Žudite za sigurnošću, brakom i velikom obitelji do koje dolazite zahvaljujući svojim glavnim adutima – maznom glasu, lijepoj kosi i uvjerljivosti (ako ste žena) i osjećajnosti (ako ste muškarac).

atma.hr – 39

BLIZANCI 

Ako ste rođeni 1951., ’60., ’68., ’77., ’86. i 1995. godine, imate Lilith u Blizancima, pa u vezi dominirate na mentalnom i intelektualnom nivou. Svjesni ste sebe i svoje erotičnosti, ali lako postajete osvetoljubivi i možete uplašiti partnera.

Muškarac Blizanac što je šutljiviji to je privlačniji, a rječitost, pronicljivost i lukavost mogu vam pomoći na poslu.

RAK 

Ukoliko ste rođeni u srpnju 1951., ili u lipnju ’96., kao i ako ste Rak rođen 1960., ’69., ’78. i 1987. godine, tada imate Lilith u svom znaku Raka, pa težite stabilnoj emotivnoj vezi, braku i velikoj obitelji, međutim mnogo ćete lutati prije nego što nađete idealnog partnera.

Žena Rak je ženstvena, lijepa i tajanstvena, dok muškarac Rak traži tip žene-majke i u ljubavi je pasivniji nego što djeluje.

atma.hr – 39

LAV 

Naglašena emotivnost, samoljubivost, umjetnički talent i sklonost teatralnom ponašanju su vaše osobine, ako pripadate generacijama sa Lilithom u Lavu rođenim 1943., ’52., ’61., ’70. i 1996. godine.

Ukoliko ste Lavica, muškarce bacate u očajanje zato što očekujete da vam stalno dokazuju svoju ljubav, a ukoliko ste Lav, onda ste vječni dječak kojem je divljenje okoline važnije od ljubavi partnera.

DJEVICA 

Ako ste rođeni 1944., ’53., ’79., ’88. i 1997. i u rujnu 1970. godine, imate Lilith u vašem znaku Djevice, pa ste rastrzani između karijere i ljubavi. Privlače vas tajanstvene i lijepe osobe, ali zaboravljate na emocije koje se po vama podrazumijevaju.

Ukoliko ste žena, budućeg partnera upoznajete preko posla, a ukoliko ste muškarac, naglašavate koliko vam se partnerica sviđa, ali i da ste intelektualno nadmoćniji od nje.

atma.hr – 39

VAGA 

Vaša slaba točka su bračni i emotivni odnosi, ako ste rođeni 1953., ’62., ’71, ’80. i 1989. godine, jer imate Lilith u Vagi. Ako ste žena, posesivni ste i sujetni, a partner vam mora imponirati ugledom i atraktivnim izgledom, a svoju reputaciju često stječete preko braka.

Ukoliko ste muškarac, šarmantni ste i smatraju vas neodoljivim zavodnikom, iako ste najčešće egocentrični, nevjerni i volite flert.

ŠKORPION

Ukoliko ste rođeni 1936., ’45., ’54., ’63., ’72., 1981. i u studenom 1989. godine, imate Lilith u Škorpionu, pa ste erotični, svojeglavi i uporni.

Žene Škorpionke vješto manipuliraju muškarcima od kojih mogu imati lične koristi, a ukoliko ste muškarac, sva vrata vam se otvaraju, mada imate tešku narav, žene za vama ipak uzdišu, a od svoje partnerice očekujete da vas prati u životu, čak i kad je uspješnija od vas.

atma.hr – 39

STRIJELAC 

Ako ste rođeni 1946., ’55., ’72., ’81. i 1990. godine, imate Lilith u Strijelcu, pa ste avanturist, ali u duši niste nevjerni nego ne možete odoljeti iskušenjima, pogotovo na putovanjima. Često postižete veći uspjeh u mjestima koja su daleko od mjesta vašeg rođenja, jer imate brojne talente koji moraju doći do izražaja. Vaša uzdržanost je vaš obrambeni mehanizam, jer se bojite da bi vas partner mogao iskoristiti.

JARAC 

Lilith je najjači u vašem znaku koji imaju generacije rođene 1955., ’56., ’64., ’73., ’74., ’82., ’83., ’84. i 1992. godine, zato što zazirete od prejakih osjećanja i neprijatnih iznenađenja, pa ukoliko ste žena, djelujete kao da ste dovoljni sami sebi.

Najčešće se dopadate utjecajnim i uglednim muškarcima što vama lično godi, a ako ste muškarac, žene najčešće upravljaju vašim životom, bez obzira što vi želite dominirati u vezi.

atma.hr – 39

VODENJAK

Generacije 1948., ’57., ’66., ’92. i Vodenjaci rođeni do 5. veljače 1975. godine imaju Lilith u Vodenjaku, zbog čega imate vrlo buran emotivni život, uglavnom vi birate i ne dozvoljavate da vas biraju. Vaše raspoloženje često varira od prilično ćudljivog do krajnje srdačnog.

Ukoliko ste žena, volite putovanja i može vas privući stariji partner, a ako ste muškarac, smatraju vas ekscentrikom, sve dok se ne oženite.

RIBE 

Nesporazumi, mnogo nedorečenog pri raskidu i mnogo intriga, tajnih i podmuklih neprijatelja karakteriziraju vaše veze, ako ste rođeni ’49., ’75., ’84. i 1993. godine, jer imate Lilith u Ribama. Iako se trudite kontrolirati svoja osjećanja, vama se sve vidi na licu.

Ukoliko ste žena, velika ste zavodnica i umijete manipulirati muškarcima, dok su muškarci nestalni, nedokučivi i često su uzrok raskida ljubavnih veza.

Astrolog: Marina (Jungić) Milošević / conopljanews.com

67 STVORITE NOVO JA

banner za knjige stvorite novo ja