Foto: pixabay.com

Družite se s osobama koje će u vama buditi sreću i pružati vam podršku. Okružite se ljudima koji bude ono najbolje u vama.

atma.hr – 78
Ako u životu imate u blizini ljude koji na bilo koji način negativno utječu na vas, trebate ih udaljiti od sebe. Psiholozi kažu da ćete na taj način sačuvati psihičko zdravlje i unaprijediti kvalitetu svog života.

Kolegica tračara

Nekada je zanimljivo čuti “poslovne” informacije, ali pripazite da ne uživate previše u njima. Kako biste to spriječili, izbjegavajte tračare na poslu.

Ako previše vremena provodite u društvu takve osobe, upozoravaju stručnjaci – i vas će brzo doživljavati kao osobu koja voli ogovarati.

Savjet: Pretjerana izloženost takvim informacijama ugrožava i vaš osjećaj samopoštovanja, navode psiholozi.

Bivši ljubavnik

Kako objašnjavaju psiholozi, žena koja drži u blizini bivšeg jer želi na taj način održati seksualne odnose s njim zapravo sama sebi onemogućuje istinsku sreću.

Savjet: Bivši treba ostati bivši da bi i vi svoje stare osjećaje ostavili u prošlosti i da bi se otvorili za novu ljubav.

atma.hr – 39

Energetski vampir

Imate prijateljicu koja vam se baš i ne sviđa, ali se družite s njom zbog osjećaja krivnje? Činjenica je da to ne koristi ni vama, a ni njoj. Vi se s druženja s njom vraćate iscrpljeni i umorni.

Ništa čudno s obzirom na to da se takve osobe najčešće nazivaju “otimači energije”. Takve osobe stalno se žale, nikad im ništa ne odgovara i sve vide crno.

Savjet: Družite se s osobama koje će u vama buditi sreću i pružati vam podršku. To ne znači ako je netko trenutno loše od vaših prijatelja da ga trebate izbjegavati.

Prijatelj – neprijatelj

On vam je prijatelj, ali i neprijatelj. Kako je to moguće?! Umjesto podrške od te osobe ćete dobiti natjecanje, kad ste tužni, ona će reći nešto što će vas još više rastužiti, a kad joj govorite o svojoj novoj ljubavi, ona će nastojati da je što više ocrni.

Savjet: Neke osobe vjeruju da je to normalan oblik prijateljstva, jer su na to možda navikle. Ali, to nije normalno i zato učinite svoj život ljepšim i uklonite takvu osobu iz svoje blizine.

atma.hr – 78
Prijatelj koji širi loš utjecaj

Prijatelj s kojim vam je jako zabavno, vrlo često budi ono najgore u vama. Ako se poslije druženja pitate što se to događa s vama, onda je to signal da to i nije baš najbolja osoba za vas.

U redu je ako nekada napravite nešto nepromišljeno, ali ako se svako druženje završava lošim situacijama, postoji opasnost da steknete loše navike.

Savjet: Okružite se ljudima koji bude ono najbolje u vama.

Prijatelj koji je uvijek bez novaca

Bilo da je riječ o prijatelju koji uvijek očekuje da platite piće ili mu često posuđujete novac, to nije osoba na koju trebate trošiti vrijeme.

Savjet: To su prijatelji koji vas samo iskorištavaju, a taj osjećaj nikako nije dobar.

aura.ba

67 STVORITE NOVO JA

DR. JOE DISPENZA: STVORITE NOVO JA

Oslobodite se sputavajućih navika i obrazaca i izgradite svoju novu stvarnost

Želite li promijeniti naviku, ali ne uspijevate? Želite li stvoriti novo „ja“, ali ne znate kako? Dr. Joe Dispenza objašnjava nam da su naše navike povezane s našim mozgovima te kako ih promijeniti.

Knjiga Stvorite novo "ja" Biblija je koja će vas naučiti „da postanete tvorac svoje sudbine“. Njegov se pristup temelji na kvantnoj fizici koja nas uči da se u nevidljivom polju energije kriju beskrajne mogućnosti te da energija odlazi onamo kamo usmjerimo svoju pažnju. Posljedično, svi smo tvorci materijalnog svijeta.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here